Headbanger Hairstyle Falun

Trotzgatan 2 D, Falun

Endast utbildade seriösa frisörer
Stor stämningsbild Headbanger Hairstyle
Utbud

Måndag–Onsdag 8.00–18.00
Torsdag 10.00–20.00
Fredag 8.00–15.00

Övriga tider enligt överenskommelse.
Med reservation för ändringar.

info@headbangerfalun.se
facebook
Instagram

Vi ger dig en härlig upplevelse

Vi på Headbanger arbetar för att ge Er en så bra upplevelse som möjligt. Vårt mål är att alltid sätta kunden i fokus och tillgodose Era önskemål och behov, stora som små.

Hos oss finner du allt inom hår, peruker, hårersättning, hårförlängning, frans och brynfärgning, bal/brud uppsättning och make-up. Vi finns alltid till Ert förfogande.

Varmt välkommen!

Martin frisör på Headbanger Hairstyle
Martin
Frisör

Vi använder

Boka alltid en behörig frisör. I frisörsök hittar du dem.
Logo Frisörsföretagarna fågel i cirkel

Bra frisörer ger dig professionell hårvård

Frisörsök är en tjänst av Frisörföretagarna, som är bransch- och arbetsgivarorganisation. I Frisörsök finner du alla anslutna salonger som uppfyller deras medlemskrav på gesällbrev och seriöst företagande. En frisörs utbildning sammanfattas på Frisörlicensen. Det ska vara tryggt att välja frisör!

Visste du att:

De flesta EU länder kräver någon form av licens, utbildningsbevis eller tillstånd för att driva en salong. I Sverige får vem som helst kalla sig frisör med dagens regler.

För att bli behörig frisör krävs det i snitt 3 års utbildning och minst 3000 dokumenterade arbetstimmar innan du kan avlägga Gesällprov för att få Gesällbrevet som yrkesbevis.

Alla salonger i Frisörsök är godkända av Frisörföretagarna. Frisörerna innehar Gesällbrev, godkänd F-skattsedel och ett godkänt kassaregister.

Med 5000 medlemmar är Sveriges Frisörföretagare det största frisörnätverket som arbetar för en seriös och hållbar frisörbransch gentemot politiker och beslutsfattare.