Hårteknikerna Linköping

Nordengatan 15, Linköping

Endast utbildade seriösa frisörer
Stor stämningsbild Hårteknikerna
Utbud

Måndag–Fredag 9.00–18.00
Lördag 10.00–14.00

facebook
Twitter
Instagram
Spotify

Hårteknikerna - salong med spännande miljö

Med en vision om en salong med en spännande miljö, professionellt bemötande och att ständigt söka efter nya inspirationskällor, blir salongen unik i sitt slag.

Medan du väntar så kan du slå dig ner, ta en kopp kaffe och spana in lokala talangers konstverk som pryder salongens väggar, eller bara koppla av.

Välkommen!

Richard frisör på Hårteknikerna
Richard
Frisör/Ägare
Lotta frisör på Hårteknikerna
Lotta
Frisör
Matilda frisör på Hårteknikerna
Matilda
Frisör

Vi använder

Boka alltid en behörig frisör. I frisörsök hittar du dem.
Logo Frisörsföretagarna fågel i cirkel

Bra frisörer ger dig professionell hårvård

Frisörsök är en tjänst av Frisörföretagarna, som är bransch- och arbetsgivarorganisation. I Frisörsök finner du alla anslutna salonger som uppfyller deras medlemskrav på gesällbrev och seriöst företagande. En frisörs utbildning sammanfattas på Frisörlicensen. Det ska vara tryggt att välja frisör!

Visste du att:

De flesta EU länder kräver någon form av licens, utbildningsbevis eller tillstånd för att driva en salong. I Sverige får vem som helst kalla sig frisör med dagens regler.

För att bli behörig frisör krävs det i snitt 3 års utbildning och minst 3000 dokumenterade arbetstimmar innan du kan avlägga Gesällprov för att få Gesällbrevet som yrkesbevis.

Alla salonger i Frisörsök är godkända av Frisörföretagarna. Frisörerna innehar Gesällbrev, godkänd F-skattsedel och ett godkänt kassaregister.

Med 5000 medlemmar är Sveriges Frisörföretagare det största frisörnätverket som arbetar för en seriös och hållbar frisörbransch gentemot politiker och beslutsfattare.