C2 Hårteam Linköping

Storgatan 38, Linköping

Endast utbildade seriösa frisörer
Stor stämningsbild C2 Hårteam
Utbud

Måndag–Fredag 9.00–18.00
Lördagar ojämn vecka 9.00–13.00
Söndag Stängt

facebook Instagram

Ett sammansvetsat team med glimten i ögat

Alla våra frisörer har avlagt gesällbrev och medverkar kontinuerligt på visningar och utbildningar, det är ett krav för att arbeta hos oss. Oavsett vem som tar emot dig så kommer du alltid att få den bästa behandlingen.

Vi är självklart medlemmar i Svenska Frisörföretagarna , företagsorganisationen för frisörer, vilket ger både salongen och dig som kund trygghet. Tack vare att vi ständigt fortbildar oss och håller oss uppdaterade sprudlar vi av tips och idéer till just dig.

Vi vill att du ska kunna koppla av när du kommer till oss, släppa vardagens måsten och bara njuta av att bli omhändertagen. Vi bjuder på varma drycker i en skön atmosfär till ljudet av lugn musik.

Här älskar vi mode och givetvis hår, vi är ett sammansvetsat team med glimten i ögat som hoppas att du kommer att trivas lika bra här som vi gör. Följ oss på Facebook och Instagram för senaste nytt och bilder på det vi gör – länkar hittar du längst ner till höger.

Välkommen in till oss!

  • , C2 Hårteam

Vi använder

Boka alltid en behörig frisör. I frisörsök hittar du dem.
Logo Frisörsföretagarna fågel i cirkel

Bra frisörer ger dig professionell hårvård

Frisörsök är en tjänst av bransch- och arbetsgivarorganisationen  Frisörföretagarna. Hos Frisörsök hittar du alla anslutna salonger som uppfyller organisationens medlemskrav på yrkesbevis och seriöst företagande.

Alla salonger i Frisörsök är godkända av Frisörföretagarna. Frisörerna som finns här innehar godkänd F-skattsedel och ett godkänt kassaregister. På frisörens personliga licens kan du se vilken behörighet den har.

Med 4500 medlemmar är Sveriges Frisörföretagare landets största frisörnätverk som arbetar för en seriös och hållbar frisörbransch gentemot politiker och beslutsfattare.

Det ska vara tryggt att välja frisör.

Visste du att:

För att bli behörig frisör krävs det i snitt tre års utbildning och minst 2000 dokumenterade arbetstimmar innan du kan avlägga gesällprov för att få gesällbrevet som yrkesbevis. I Sverige finns det idag inga krav eller kontroller på den som utövar frisöryrket, till skillnad från många EU-länder som kräver någon form av licens, utbildningsbevis eller tillstånd för att driva en salong.

År 2016 tog därför Frisörernas Yrkesnämnd fram en svensk licens med målsättningen att uppnå krav på licens för att få kalla sig frisör, ett arbete som fortfarande pågår. Frisörlicensen är en kvalitetsgaranti som intygar utbildning, behörighet och seriositet. Detta för att du som kund ska känna dig trygg när du klipper eller färgar ditt hår. Fråga om din frisör har licens.