C2 Hårteam Linköping

Storgatan 38, Linköping

Endast utbildade seriösa frisörer
Stor stämningsbild C2 Hårteam
Utbud

Måndag–Fredag 9.00–18.00
Lördagar ojämn vecka 9.00–13.00
Söndag Stängt

facebook
Instagram

Ett sammansvetsat team med glimten i ögat

Alla våra frisörer har avlagt gesällbrev och medverkar kontinuerligt på visningar och utbildningar, det är ett krav för att arbeta hos oss. Oavsett vem som tar emot dig så kommer du alltid att få den bästa behandlingen.

Vi är självklart medlemmar i Svenska Frisörföretagarna , företagsorganisationen för frisörer, vilket ger både salongen och dig som kund trygghet. Tack vare att vi ständigt fortbildar oss och håller oss uppdaterade sprudlar vi av tips och idéer till just dig.

Vi vill att du ska kunna koppla av när du kommer till oss, släppa vardagens måsten och bara njuta av att bli omhändertagen. Vi bjuder på varma drycker i en skön atmosfär till ljudet av lugn musik.

Här älskar vi mode och givetvis hår, vi är ett sammansvetsat team med glimten i ögat som hoppas att du kommer att trivas lika bra här som vi gör. Följ oss på Facebook och Instagram för senaste nytt och bilder på det vi gör – länkar hittar du längst ner till höger.

Välkommen in till oss!

  • , C2 Hårteam

Vi använder

Boka alltid en behörig frisör. I frisörsök hittar du dem.
Logo Frisörsföretagarna fågel i cirkel

Bra frisörer ger dig professionell hårvård

Frisörsök är en tjänst av Frisörföretagarna, som är bransch- och arbetsgivarorganisation. I Frisörsök finner du alla anslutna salonger som uppfyller deras medlemskrav på gesällbrev och seriöst företagande. En frisörs utbildning sammanfattas på Frisörlicensen. Det ska vara tryggt att välja frisör!

Visste du att:

De flesta EU länder kräver någon form av licens, utbildningsbevis eller tillstånd för att driva en salong. I Sverige får vem som helst kalla sig frisör med dagens regler.

För att bli behörig frisör krävs det i snitt 3 års utbildning och minst 3000 dokumenterade arbetstimmar innan du kan avlägga Gesällprov för att få Gesällbrevet som yrkesbevis.

Alla salonger i Frisörsök är godkända av Frisörföretagarna. Frisörerna innehar Gesällbrev, godkänd F-skattsedel och ett godkänt kassaregister.

Med 5000 medlemmar är Sveriges Frisörföretagare det största frisörnätverket som arbetar för en seriös och hållbar frisörbransch gentemot politiker och beslutsfattare.