Fifty Fifty Linköping

Engelbrektsplan 1, Linköping

Endast utbildade seriösa frisörer
Stor stämningsbild Fifty Fifty

Möts av ombonad och hemtrevlig atmosfär

Kom in till oss i en ombonad och hemtrevlig salong. Vi som jobbar här heter Monica, Marie, Monika och Sara. Här erbjuder vi allt inom traditionell hårvård. Dessutom har vi peruker, toupeér samt andra hårersättningar.

Peruker/Hårersättningar

Vi som jobbar med hårersättningar heter Monika och Monica. Vi servar både dej som har ordination från Landstinget och du som vill handla privat. För toupeér finns det olika typer av fastsättning, såsom limning, wawing och micro-point. Har du några frågor så är du välkommen att höra av dej

Varmt välkomna in till oss!

 

Marie frisör på Fifty Fifty
Marie
Frisör

Vi använder

Boka alltid en behörig frisör. I frisörsök hittar du dem.
Logo Frisörsföretagarna fågel i cirkel

Bra frisörer ger dig professionell hårvård

Frisörsök är en tjänst av Frisörföretagarna, som är bransch- och arbetsgivarorganisation. I Frisörsök finner du alla anslutna salonger som uppfyller deras medlemskrav på gesällbrev och seriöst företagande. En frisörs utbildning sammanfattas på Frisörlicensen. Det ska vara tryggt att välja frisör!

Visste du att:

De flesta EU länder kräver någon form av licens, utbildningsbevis eller tillstånd för att driva en salong. I Sverige får vem som helst kalla sig frisör med dagens regler.

För att bli behörig frisör krävs det i snitt 3 års utbildning och minst 3000 dokumenterade arbetstimmar innan du kan avlägga Gesällprov för att få Gesällbrevet som yrkesbevis.

Alla salonger i Frisörsök är godkända av Frisörföretagarna. Frisörerna innehar Gesällbrev, godkänd F-skattsedel och ett godkänt kassaregister.

Med 5000 medlemmar är Sveriges Frisörföretagare det största frisörnätverket som arbetar för en seriös och hållbar frisörbransch gentemot politiker och beslutsfattare.