Bergfeldts Frisörer Växjö

Bäckgatan 14, Växjö

Endast utbildade seriösa frisörer
Stor stämningsbild Bergfeldts Frisörer
FYN licens logo Mästarbrev Logo
Utbud

Tisdag–Fredag 10.00–18.00
Lördagar 10.00–12.00

info@bergfeldts.com
facebook

Vi lyfter fram ditt bästa jag

Söker du en frisör i Växjö, är du varmt välkommen till vår salong. Vår vision är att du som kund ska längta efter en stund av ro och egentid hos oss, samtidigt som vi lyfter fram ditt bästa jag. Vi är frisörer med bred kunskap, som kontinuerligt vidareutbildar oss för att du som kund ska få skräddarsydda behandlingar med god hantverkskunskap anpassade för just dina behov och önskemål.

Vi är en plats för dig som söker en frisör i Växjö som arbetar hållbart. Vi skapar de färgnyanser du önskar men utan aluminium, du blir rekommenderad svensktillverkade och vårdande produkter som är individanpassade genom hårbottenanalys och hårtest. En stor del av Hårologis produkter är godkända för Grön Salong och största delen av vårt sortiment är även veganskt. Vi vill arbeta med ditt hår utan att göra negativa miljöavtryck.

På Bäckgatan 14 finner du Bergfeldts Frisörer och Annas hälsobyrå i samma lokaler.
Du kan hos oss boka in ett Lyxpaket där du blir ompysslad från topp till tå. Vi finns här för dig och vet att det kan vara svårt att få ihop vardagspusslet. Därför har vi tider från 07.00 till 19.00 och alltid lördagsöppet för att du ska hitta en tid och dag som passar. För att göra det enkelt för dig, kan du boka din tid dygnet runt via vår onlinebokning.

Med ditt hårs naturliga egenskaper och vår hantverksteknik framhävs din personlighet och stil.

Välkommen till Bergfeldts Frisörer

bergfeldts-frisorer-bild-vaxjo

Årets frisörföretag 2015

Vi använder

Boka alltid en behörig frisör. I frisörsök hittar du dem.
Logo Frisörsföretagarna fågel i cirkel

Bra frisörer ger dig professionell hårvård

Frisörsök är en tjänst av Frisörföretagarna, som är bransch- och arbetsgivarorganisation. I Frisörsök finner du alla anslutna salonger som uppfyller deras medlemskrav på gesällbrev och seriöst företagande. En frisörs utbildning sammanfattas på Frisörlicensen. Det ska vara tryggt att välja frisör!

Visste du att:

De flesta EU länder kräver någon form av licens, utbildningsbevis eller tillstånd för att driva en salong. I Sverige får vem som helst kalla sig frisör med dagens regler.

För att bli behörig frisör krävs det i snitt 3 års utbildning och minst 3000 dokumenterade arbetstimmar innan du kan avlägga Gesällprov för att få Gesällbrevet som yrkesbevis.

Alla salonger i Frisörsök är godkända av Frisörföretagarna. Frisörerna innehar Gesällbrev, godkänd F-skattsedel och ett godkänt kassaregister.

Med 5000 medlemmar är Sveriges Frisörföretagare det största frisörnätverket som arbetar för en seriös och hållbar frisörbransch gentemot politiker och beslutsfattare.