Anna & Pernilla i Finspång Finspång

Kalkugnsvägen 4, Finspång

Endast utbildade seriösa frisörer
Stor stämningsbild Anna & Pernilla i Finspång
FYN licens logo Mästarbrev Logo

Måndag–Fredag 9.00–18.00
Lördag 9.00–14.00
Söndag Stängt

Info@paharet.se
facebook
Instagram
Behandling Pris
Klippning, Dam/Herr ink. tvätt och styling 45 min 500kr
Färg/Slingor från 850kr
För andra behandlingar t.ex permanent, uppsättningar, etc. Kontakta oss för prisförslag.
För brudklädsel, titta på vår speciella sida för brudklädsel HÄR

FINSPÅNGS STÖRSTA SKÖNHETSSALONG

Ja, vi är inte bara en frisörsalong utan erbjuder tjänster och produkter som omfattar hela dig. Vi kan stoltsera med hårvård, hudvård, make up, massage, manikyr och pedikyr.

Hos På Håret värnar vi om kunden i form av kvalitet och väl tilltagen tid för behandlingen. Du som kund skall kunna varva ner och känna att vi tar oss tid för just Dig. Vi satsar på kvalitet och utbildar oss kontinuerligt både i Sverige och utomlands.

Vi vill att Du ska få en viss ”spa-känsla” hos oss.

Välkomna in till oss!

Vi använder

Boka alltid en behörig frisör. I frisörsök hittar du dem.
Logo Frisörsföretagarna fågel i cirkel

Bra frisörer ger dig professionell hårvård

Frisörsök är en tjänst av Frisörföretagarna, som är bransch- och arbetsgivarorganisation. I Frisörsök finner du alla anslutna salonger som uppfyller deras medlemskrav på gesällbrev och seriöst företagande. En frisörs utbildning sammanfattas på Frisörlicensen. Det ska vara tryggt att välja frisör!

Visste du att:

De flesta EU länder kräver någon form av licens, utbildningsbevis eller tillstånd för att driva en salong. I Sverige får vem som helst kalla sig frisör med dagens regler.

För att bli behörig frisör krävs det i snitt 3 års utbildning och minst 3000 dokumenterade arbetstimmar innan du kan avlägga Gesällprov för att få Gesällbrevet som yrkesbevis.

Alla salonger i Frisörsök är godkända av Frisörföretagarna. Frisörerna innehar Gesällbrev, godkänd F-skattsedel och ett godkänt kassaregister.

Med 5000 medlemmar är Sveriges Frisörföretagare det största frisörnätverket som arbetar för en seriös och hållbar frisörbransch gentemot politiker och beslutsfattare.