Ålstens Hårbutik Bromma

Ålstensgatan 15, Bromma

Endast utbildade seriösa frisörer
Stor stämningsbild Ålstens Hårbutik
Utbud

Måndag–Fredag 10.00–18.00
Lördag 10.00–15.00
Söndag Stängt

susanne@harbutiken.se
facebook
instagram

Låt oss ta hand om dig en stund

Hår & Sånt Butiken kan erbjuda dig modern och tidlös hårvård. Vi arbetar med allt inom klipp och färgteknik och tipsar dig gärna om vad som skulle passa just dig. Vi arbetar med marknadens mest högkvalitativa produkter och kan erbjuda dig hårvård från Redken, Wella och Pureology.

Vi frisörer på Hår och sånt Butiken i hjärtat av Bromma, välkomnar dig till professionella och välutbildade frisörer, med brinnande intresse för yrket, och den spännande utveckling i branschen.

HOS OSS ÄR HELA FAMILJEN VÄLKOMMEN!

Susanne frisör på Ålstens Hårbutik
Susanne
Frisör/ägare
Ami frisör på Ålstens Hårbutik
Ami
Frisör
Angelica frisör på Ålstens Hårbutik
Angelica
Frisör
Carita frisör på Ålstens Hårbutik
Carita
Frisör
Elisabeth frisör på Ålstens Hårbutik
Elisabeth
Frisör
Jessica frisör på Ålstens Hårbutik
Jessica
Frisör
Tawar frisör på Ålstens Hårbutik
Tawar
Frisör
Amanda frisör på Ålstens Hårbutik
Amanda
Frisör
Stephanie frisör på Ålstens Hårbutik
Stephanie
Nagelterapeut

Vi använder

Boka alltid en behörig frisör. I frisörsök hittar du dem.
Logo Frisörsföretagarna fågel i cirkel

Bra frisörer ger dig professionell hårvård

Frisörsök är en tjänst av Frisörföretagarna, som är bransch- och arbetsgivarorganisation. I Frisörsök finner du alla anslutna salonger som uppfyller deras medlemskrav på gesällbrev och seriöst företagande. En frisörs utbildning sammanfattas på Frisörlicensen. Det ska vara tryggt att välja frisör!

Visste du att:

De flesta EU länder kräver någon form av licens, utbildningsbevis eller tillstånd för att driva en salong. I Sverige får vem som helst kalla sig frisör med dagens regler.

För att bli behörig frisör krävs det i snitt 3 års utbildning och minst 3000 dokumenterade arbetstimmar innan du kan avlägga Gesällprov för att få Gesällbrevet som yrkesbevis.

Alla salonger i Frisörsök är godkända av Frisörföretagarna. Frisörerna innehar Gesällbrev, godkänd F-skattsedel och ett godkänt kassaregister.

Med 5000 medlemmar är Sveriges Frisörföretagare det största frisörnätverket som arbetar för en seriös och hållbar frisörbransch gentemot politiker och beslutsfattare.