Tittis Hårdesign Nässjö

Rådhusgatan 40, Nässjö

Endast utbildade seriösa frisörer
Stor stämningsbild Tittis Hårdesign
FYN licens logo Mästarbrev Logo

Måndag–Tisdag 9.00–19.00
Onsdag–Torsdag 9.00–20.00
Fredag 9.00–18.00
Lördag 10.00–15.00

titti6565@hotmail.com facebook Instagram
Behandling Pris
Damklippning De Luxe 590kr
Inklusive 10 min hårbottenmassage
Damklippning 520kr
Herrklippning De Luxe 495kr
Inklusive 10 min hårbottenmassage
Herrklippning 460kr
Juniorklippning upp till 12 år 350kr
Luggklippning 125kr
Permanent inklusive klippning 1490kr
Färg/Toning från 950kr
Slingor från 950kr
Folieslingor från 1100
Tvätt och fön 400kr
Bryn och fransar 250kr
Uppsättning 1400kr
Brud från 3200kr

PROFESSIONELL HÅRVÅRD I TREVLIG MILJÖ

Hos oss på Tittis Hårdesign är du alltid unik. Med dina önskemål tillsammans med våran kunskap och kreativitet hittar vi just vad som passar dig! Kvalitet och service är i fokus, du som kund ska alltid känna dig nöjd.

Salongen är inredd i personlig stil med en mysig, lugn och avkopplande atmosfär. Vi utför allt inom hårvård samt Sens Skönhetsvård.

Alla vi frisörer på salongen innehar gesällbrev och frisörlicens och håller oss ständigt uppdaterade genom kurser och visningar. Ni är vår inspiration och vi hoppas kunna förmedla känslan till våra kunder.

Välkommen till oss på Tittis Hårdesign!

Maritha frisör på Tittis Hårdesign
Maritha
Frisör

Gesällbrev.

Vi använder

Boka alltid en behörig frisör. I frisörsök hittar du dem.
Logo Frisörsföretagarna fågel i cirkel

Bra frisörer ger dig professionell hårvård

Frisörsök är en tjänst av bransch- och arbetsgivarorganisationen  Frisörföretagarna. Hos Frisörsök hittar du alla anslutna salonger som uppfyller organisationens medlemskrav på yrkesbevis och seriöst företagande.

Alla salonger i Frisörsök är godkända av Frisörföretagarna. Frisörerna som finns här innehar godkänd F-skattsedel och ett godkänt kassaregister. På frisörens personliga licens kan du se vilken behörighet den har.

Med 4500 medlemmar är Sveriges Frisörföretagare landets största frisörnätverk som arbetar för en seriös och hållbar frisörbransch gentemot politiker och beslutsfattare.

Det ska vara tryggt att välja frisör.

Visste du att:

För att bli behörig frisör krävs det i snitt tre års utbildning och minst 2000 dokumenterade arbetstimmar innan du kan avlägga gesällprov för att få gesällbrevet som yrkesbevis. I Sverige finns det idag inga krav eller kontroller på den som utövar frisöryrket, till skillnad från många EU-länder som kräver någon form av licens, utbildningsbevis eller tillstånd för att driva en salong.

År 2016 tog därför Frisörernas Yrkesnämnd fram en svensk licens med målsättningen att uppnå krav på licens för att få kalla sig frisör, ett arbete som fortfarande pågår. Frisörlicensen är en kvalitetsgaranti som intygar utbildning, behörighet och seriositet. Detta för att du som kund ska känna dig trygg när du klipper eller färgar ditt hår. Fråga om din frisör har licens.