Om Frisörsök
Saloger i närheten
Salonger med Frisörlicens

Naturligtvis Salomonssons Nässjö

Mellangatan 2, Nässjö

Endast utbildade seriösa frisörer
Naturligtvis Salomonssons
Stor stämningsbild Naturligtvis Salomonssons
Utbud

Måndag – Fredag 8.00-17.00
Övriga tider efter överenskommelse.

maria@naturligtvissalomonssons.se
facebook

En stund bara för Dig!

Föreställ dig Ditt nästa besök hos frisören i en miljö fri från telefon, radio och TV. En stund av skön avkoppling i en avslappnande miljö för både kropp och själ, i tystnad, utan spegel och stress. Här får Du som kund mitt fulla fokus under den tid Du är hos mig! Ingen telefon som ringer eller andra kunder i salongen – en stund bara för Dig!

Tofflor, te, nötter & mandlar, varma linnehanddukar, stillhet o avkoppling i vackra rum.

Jag har mer än 30 års erfarenhet och älskar fortfarande att klippa hår! Det borgar för att du som kund kan förvänta dig det allra bästa såsom proffsiga behandlingar, hög servicenivå och kvalitativa produkter från bla Maria Åkerberg och Recohair.

För 13 år sedan sadlade jag om till Ekofrisör, vilket är helt fantastiskt! Mina behandlingar ger Ditt hår ett nytt liv med Hårborstning, Indisk Hårbottensmassage i olja och Energiklippning!

Borstning av håret

Borstning av håret före shamponering ökar blodcirkulationen, vilket ger friskare hårbotten och kraftigare hår. Att använda naturborste ger en skönare känsla och rycker inte av hårstrået.
Borsta håret 100 tag om dagen, som på mormors tid, så märker du snart stor skillnad.

Energiklippning

Energiklippning innebär att håret följer huvudets och hårets naturliga form för bästa möjliga energiflöde. Håret behåller sin naturliga bärighet genom att inte klippas ur, skäras eller effileras. Håret blir kraftigare och lyfter fram det naturliga fallet i håret. Många kunder upplever att håret ändrar färg och att frisyren håller i 10 – 12 veckor.

Med ekologisk hårvård är drömmen om ett tjockare och vackrare hår fullt möjligt!

Varmt välkommen! Maria

Maria frisör på Naturligtvis Salomonssons
Maria
Frisör

Vi använder

Boka alltid en behörig frisör. I frisörsök hittar du dem.
Logo Frisörsföretagarna fågel i cirkel

Bra frisörer ger dig professionell hårvård

Frisörsök är en tjänst av Frisörföretagarna, som är bransch- och arbetsgivarorganisation. I Frisörsök finner du alla anslutna salonger som uppfyller deras medlemskrav på gesällbrev och seriöst företagande. En frisörs utbildning sammanfattas på Frisörlicensen. Det ska vara tryggt att välja frisör!

Visste du att:

De flesta EU länder kräver någon form av licens, utbildningsbevis eller tillstånd för att driva en salong. I Sverige får vem som helst kalla sig frisör med dagens regler.

För att bli behörig frisör krävs det i snitt 3 års utbildning och minst 3000 dokumenterade arbetstimmar innan du kan avlägga Gesällprov för att få Gesällbrevet som yrkesbevis.

Alla salonger i Frisörsök är godkända av Frisörföretagarna. Frisörerna innehar Gesällbrev, godkänd F-skattsedel och ett godkänt kassaregister.

Med 5000 medlemmar är Sveriges Frisörföretagare det största frisörnätverket som arbetar för en seriös och hållbar frisörbransch gentemot politiker och beslutsfattare.