Stor stämningsbild Tim’s Haircut

Välkommen att boka din tid hos oss
Tim’s Haircut Helsingborg

Norra Storgatan 14
25220 Helsingborg

Telefon: 042-240250

  Boka tid nu

På denna salong kan du boka tid hos frisörer med frisörlicens. I Sverige kan vem som helst kalla sig frisör utan att ha någon utbildning. En frisörlicens har tagits fram för att reglera branschen och den bygger på branschens yrkesprov -del & gesällprov. Här kan du läsa mer om vad licensen innebär.

Mästarbrevet är det högsta beviset på yrkesskicklighet inom ett hantverksyrke. Det utfärdas av Sveriges Hantverksråd enligt de krav som anges i Lag och Förordning om Mästarbrev för hantverkare. Läs mer på mästarregistret

På denna salong kan du lösa in Frisörsföretagarnas presentkort hos en behörig frisör. Här kan du läsa mer om Frisörföretagarnas presentkort

Måndag–Onsdag 9.00–18.00
Torsdag 10.00–19.00
Fredag 9.00–18.00
Lördag 9.00–14.00

Ett urval av våra priser

HELSINGBORGS BÄSTA FRISÖRSALONG

Du har just tagit första klivet in i Helsingborgs bästa* frisörsalong. Och du är hur välkommen som helst! vem du än är. Här klipper vi för att det är kul, både för dig och för oss. Vårt mål är att du ska längta till oss och verkligen tycka att det ska bli skoj att komma hit. Är du dessutom ännu gladare när du lämnar salongen, då är allt som det ska. Det här är vårt hem på nätet, som sagt – välkommen!

* Vi vågar kalla oss bäst, eftersom vi faktiskt är det. Tim’s Haircut har blivit utsedd till Årets Frisör Företagare i Sverige och har fått mycket uppmärksammat både nationellt och internationellt. Vi har även vunnit flera lokala tävlingar och nomineringar.

Varför vänta när du kan boka tid online?

Boka din tid 24 timmar om dygnet här eller ring oss!

 

official_olaplex_salong