Tim’s Haircut Helsingborg

Norra Storgatan 14, Helsingborg

Endast utbildade seriösa frisörer
Stor stämningsbild Tim’s Haircut
FYN licens logo
Utbud

Måndag–Onsdag 9.00–18.00
Torsdag 10.00–19.00
Fredag 9.00–18.00
Lördag 9.00–14.00

info@timshaircut.se
facebook

HELSINGBORGS BÄSTA FRISÖRSALONG

Du har just tagit första klivet in i Helsingborgs bästa* frisörsalong. Och du är hur välkommen som helst! vem du än är. Här klipper vi för att det är kul, både för dig och för oss. Vårt mål är att du ska längta till oss och verkligen tycka att det ska bli skoj att komma hit. Är du dessutom ännu gladare när du lämnar salongen, då är allt som det ska. Det här är vårt hem på nätet, som sagt – välkommen!

* Vi vågar kalla oss bäst, eftersom vi faktiskt är det. Tim’s Haircut har blivit utsedd till Årets Frisör Företagare i Sverige och har fått mycket uppmärksammat både nationellt och internationellt. Vi har även vunnit flera lokala tävlingar och nomineringar.

Varför vänta när du kan boka tid online?

Boka din tid 24 timmar om dygnet här eller ring oss!

 

official_olaplex_salong

Vi använder

Boka alltid en behörig frisör. I frisörsök hittar du dem.
Logo Frisörsföretagarna fågel i cirkel

Bra frisörer ger dig professionell hårvård

Frisörsök är en tjänst av Frisörföretagarna, som är bransch- och arbetsgivarorganisation. I Frisörsök finner du alla anslutna salonger som uppfyller deras medlemskrav på gesällbrev och seriöst företagande. En frisörs utbildning sammanfattas på Frisörlicensen. Det ska vara tryggt att välja frisör!

Visste du att:

De flesta EU länder kräver någon form av licens, utbildningsbevis eller tillstånd för att driva en salong. I Sverige får vem som helst kalla sig frisör med dagens regler.

För att bli behörig frisör krävs det i snitt 3 års utbildning och minst 3000 dokumenterade arbetstimmar innan du kan avlägga Gesällprov för att få Gesällbrevet som yrkesbevis.

Alla salonger i Frisörsök är godkända av Frisörföretagarna. Frisörerna innehar Gesällbrev, godkänd F-skattsedel och ett godkänt kassaregister.

Med 5000 medlemmar är Sveriges Frisörföretagare det största frisörnätverket som arbetar för en seriös och hållbar frisörbransch gentemot politiker och beslutsfattare.