Om Frisörsök
Salonger i närheten
Salonger med Frisörlicens

Studio S Anneberg

Vallgatan 4 B, Anneberg

Kära kunder! Med tanke på rådande omständigheter är det viktigt att vi tänker på varandra nu och jobbar för en trygg omgivning på salongen. Hur gör du som kund? Viktigt att du kommer symtomfri och frisk till salongen, håller avstånd, tvättar och spritar händerna hos oss. Tag ej med familj eller vänner som väntar inne på salongen (undantag för barn). Hur gör vi på salongen? Vi kommer friska och symtomfria till jobbet. Vi spritar av alla ytor och verktyg mellan kunderna. Ytor runtom spritas dagligen. Vi kommer använda visir framöver och du som kund kommer erbjudas munskydd.

Endast utbildade seriösa frisörer
Stor stämningsbild Studio S
FYN licens logo Mästarbrev Logo
Utbud

Måndag 8.00–18.00
Tisdag–Torsdag 9.00–19.00
Fredag 8.00–17.00

Öppettiderna kan variera något.
Ring gärna och boka tid hos oss.
Välkommen!

studiosanneberg@gmail.com
facebook
Instagram
Vill du klippa dig lite billigare? Boka gärna tid hos vår duktiga elev. Professionell behandling till lägre pris men kan ta något längre tid.
Komplett prislista finner du här

VARMT VÄLKOMMEN TILL OSS PÅ STUDIO S

Vi är ett härligt team med 3 frisörer. Tillsammans med dina önskemål utgår vi från just din personlighet, utseende & hårtyp för att skapa en skräddarsydd behandling.

För oss är kunskap en av de viktigaste beståndsdelarna för ett lyckat arbete & vi utvecklar oss ständigt inom de senaste hårtrenderna!

Vi sätter alltid kunden i centrum & satsar helhjärtat på att du ska bli nöjd!

Hoppas vi ses snart!

Vi använder

Boka alltid en behörig frisör. I frisörsök hittar du dem.
Logo Frisörsföretagarna fågel i cirkel

Bra frisörer ger dig professionell hårvård

Frisörsök är en tjänst av Frisörföretagarna, som är bransch- och arbetsgivarorganisation. I Frisörsök finner du alla anslutna salonger som uppfyller deras medlemskrav på gesällbrev och seriöst företagande. En frisörs utbildning sammanfattas på Frisörlicensen. Det ska vara tryggt att välja frisör!

Visste du att:

De flesta EU länder kräver någon form av licens, utbildningsbevis eller tillstånd för att driva en salong. I Sverige får vem som helst kalla sig frisör med dagens regler.

För att bli behörig frisör krävs det i snitt 3 års utbildning och minst 3000 dokumenterade arbetstimmar innan du kan avlägga Gesällprov för att få Gesällbrevet som yrkesbevis.

Alla salonger i Frisörsök är godkända av Frisörföretagarna. Frisörerna innehar Gesällbrev, godkänd F-skattsedel och ett godkänt kassaregister.

Med 5000 medlemmar är Sveriges Frisörföretagare det största frisörnätverket som arbetar för en seriös och hållbar frisörbransch gentemot politiker och beslutsfattare.