SaxoKam Sundsvall

Torggatan 3, Sundsvall

Endast utbildade seriösa frisörer
Stor stämningsbild SaxoKam

Måndag–Fredag 10.00–19.00
Lördag 10.00–17.00
Söndag 12.00-16.00 (endast shop, ej frisörer)
Övriga tider enligt ö.k.

bokning@saxokam.nu facebook Instagram

EN EKO-SMART FRISÖRSALONG

Vi är en ekosmart frisörsalong mitt i Sundsvalls Stenstad. Hos oss har vi ambitionen att ditt besök skall vara njutbart och göra gott för både kropp & själ. Den inre skönheten är viktig för ditt välbefinnande, men vi mår oftast ännu lite bättre när vi även tar hand om vårt yttre. Båda avspeglar sig på varandra. Ett holistiskt synsätt som vi tycker om, och som vi tror på.

Salongen ligger i ett lugnt läge i Gallerian In:, med entré från Stora Torget. Vi har inte kompromissat i någon enda detalj för att ditt besök hos oss skall vara så lugnt och njutningsfullt som möjligt. En miljö lite utöver det förväntade.

Vi vill helt enkelt att du skall må lite bättre när du går, än när du kom.

Välkommen in till oss!

Katja frisör på SaxoKam
Katja
Frisör
Elli frisör på SaxoKam
Elli
Frisör
Calle frisör på SaxoKam
Calle
Hair Stylist
Linda frisör på SaxoKam
Linda
Frisör
Sandra frisör på SaxoKam
Sandra
Frisörelev
Tua frisör på SaxoKam
Tua
Frisör
Elin M frisör på SaxoKam
Elin M
Frisör
Mathilda frisör på SaxoKam
Mathilda
Frisör
Eva frisör på SaxoKam
Eva
Frisör
Elin S frisör på SaxoKam
Elin S
Frisör
Maria frisör på SaxoKam
Maria
Frisör

Vi använder

Boka alltid en behörig frisör. I frisörsök hittar du dem.
Logo Frisörsföretagarna fågel i cirkel

Bra frisörer ger dig professionell hårvård

Frisörsök är en tjänst av bransch- och arbetsgivarorganisationen  Frisörföretagarna. Hos Frisörsök hittar du alla anslutna salonger som uppfyller organisationens medlemskrav på yrkesbevis och seriöst företagande.

Alla salonger i Frisörsök är godkända av Frisörföretagarna. Frisörerna som finns här innehar godkänd F-skattsedel och ett godkänt kassaregister. På frisörens personliga licens kan du se vilken behörighet den har.

Med 4500 medlemmar är Sveriges Frisörföretagare landets största frisörnätverk som arbetar för en seriös och hållbar frisörbransch gentemot politiker och beslutsfattare.

Det ska vara tryggt att välja frisör.

Visste du att:

För att bli behörig frisör krävs det i snitt tre års utbildning och minst 2000 dokumenterade arbetstimmar innan du kan avlägga gesällprov för att få gesällbrevet som yrkesbevis. I Sverige finns det idag inga krav eller kontroller på den som utövar frisöryrket, till skillnad från många EU-länder som kräver någon form av licens, utbildningsbevis eller tillstånd för att driva en salong.

År 2016 tog därför Frisörernas Yrkesnämnd fram en svensk licens med målsättningen att uppnå krav på licens för att få kalla sig frisör, ett arbete som fortfarande pågår. Frisörlicensen är en kvalitetsgaranti som intygar utbildning, behörighet och seriositet. Detta för att du som kund ska känna dig trygg när du klipper eller färgar ditt hår. Fråga om din frisör har licens.