Klippotek Hårlinjen Aktiebolag Timrå

Södra köpmang. 7, Timrå

Endast utbildade seriösa frisörer
Stor stämningsbild Klippotek Hårlinjen Aktiebolag
Utbud

Måndag–Fredag 10.00–17.00
Flexbokning 9.00–19.00
Lunchstängt 13.00–14.00

Vi har förhyrda parkeringsplatser för våra kunder.

frippan63@hotmail.com
facebook
Instagram

Våga Vara Vacker

Välkommen in till oss. Vi som jobbar på salongen brinner för allt som har med färg och form att göra och att få ta fram det allra bästa för just dig.

  • , Klippotek Hårlinjen Aktiebolag
  • , Klippotek Hårlinjen Aktiebolag
  • , Klippotek Hårlinjen Aktiebolag
  • , Klippotek Hårlinjen Aktiebolag
Vi använder

Boka alltid en behörig frisör. I frisörsök hittar du dem.
Logo Frisörsföretagarna fågel i cirkel

Bra frisörer ger dig professionell hårvård

Frisörsök är en tjänst av Frisörföretagarna, som är bransch- och arbetsgivarorganisation. I Frisörsök finner du alla anslutna salonger som uppfyller deras medlemskrav på gesällbrev och seriöst företagande. En frisörs utbildning sammanfattas på Frisörlicensen. Det ska vara tryggt att välja frisör!

Visste du att:

De flesta EU länder kräver någon form av licens, utbildningsbevis eller tillstånd för att driva en salong. I Sverige får vem som helst kalla sig frisör med dagens regler.

För att bli behörig frisör krävs det i snitt 3 års utbildning och minst 3000 dokumenterade arbetstimmar innan du kan avlägga Gesällprov för att få Gesällbrevet som yrkesbevis.

Alla salonger i Frisörsök är godkända av Frisörföretagarna. Frisörerna innehar Gesällbrev, godkänd F-skattsedel och ett godkänt kassaregister.

Med 5000 medlemmar är Sveriges Frisörföretagare det största frisörnätverket som arbetar för en seriös och hållbar frisörbransch gentemot politiker och beslutsfattare.