Salongen Sigtuna Sigtuna

Storagatan 48, Sigtuna

Endast utbildade seriösa frisörer
Stor stämningsbild Salongen Sigtuna
FYN licens logo
Utbud

Måndag–Torsdag 9.00–18.00
Fredag 9.00–16.00
Lördag, Söndag Stängt

info@salongensigtuna.se
facebook
Instagram

På Salongen sätter vi dig i fokus

Kom in till oss och upplev härliga behandlingar från topp till tå för både honom och henne. Allt från vackra fötter, uppfräschande ansiktsbehandlingar, massage till välvårdat, stylat, välklippt hår.

Vi ger dig expertis på produkter för att uppnå bästa resultat för din hud och ditt hår. Vi arbetar med välkända och unika märken som Kevin Murphy, Living Proof, Blomdahl, Kalahari, Phytomer, bareMinerals, Elemis & EVY solskydd.

Här säljer vi även egna presentkort, den perfekta gåvan till någon du bryr dig om! Vi vill att du ska få en harmonisk och lugn stund och lämna oss med ett perfekt resultat.

Välkomna!

  • , Salongen Sigtuna

Vi använder

Boka alltid en behörig frisör. I frisörsök hittar du dem.
Logo Frisörsföretagarna fågel i cirkel

Bra frisörer ger dig professionell hårvård

Frisörsök är en tjänst av Frisörföretagarna, som är bransch- och arbetsgivarorganisation. I Frisörsök finner du alla anslutna salonger som uppfyller deras medlemskrav på gesällbrev och seriöst företagande. En frisörs utbildning sammanfattas på Frisörlicensen. Det ska vara tryggt att välja frisör!

Visste du att:

De flesta EU länder kräver någon form av licens, utbildningsbevis eller tillstånd för att driva en salong. I Sverige får vem som helst kalla sig frisör med dagens regler.

För att bli behörig frisör krävs det i snitt 3 års utbildning och minst 3000 dokumenterade arbetstimmar innan du kan avlägga Gesällprov för att få Gesällbrevet som yrkesbevis.

Alla salonger i Frisörsök är godkända av Frisörföretagarna. Frisörerna innehar Gesällbrev, godkänd F-skattsedel och ett godkänt kassaregister.

Med 5000 medlemmar är Sveriges Frisörföretagare det största frisörnätverket som arbetar för en seriös och hållbar frisörbransch gentemot politiker och beslutsfattare.