Om Frisörsök
Salonger i närheten
Salonger med Frisörlicens
Endast utbildade seriösa frisörer

Salong vid Ån Uddevalla

Museigatan 2, Uddevalla

Salonger i närheten av Salong vid Ån
Frisörsöks salongstips i Uddevalla
Några förslag du kanske gillar
Annons


Boka alltid en behörig frisör. I frisörsök hittar du dem.

FRISÖR

JUST NU FRÅN FRISÖR.SE

INSPIRATION OCH KUNSKAP FÖR FRISÖRER
Så många drabbas av handeksem
Cirka tio procent av den vuxna befolkningen i Sverige har haft handeksem det senaste året. Det är en vanlig hudsjukdom... Inlägget Så många drabbas av handeksem dök först upp på Frisor.se.
Hair Talks-podden – Arne Gren
I det här poddavsnittet nördar vi ner oss i saxar med Arne Gren från LB saxservice. Här får du svar... Inlägget Hair Talks-podden – Arne Gren dök först upp på Frisor.se.
Live Session med Camilla Jönsson
Äntligen är våra populära Live Sessions tillbaka! Den 21 oktober kl 18.00 kommer det att sändas en Live Session med... Inlägget Live Session med Camilla Jönsson dök först upp på Frisor.se.
Ny dokumentärserie på SVT – Mitt afro och jag
På SVT Play finns nu en serie i tre delar, Mitt afro och jag, där fyra afrokvinnor sätter sig i... Inlägget Ny dokumentärserie på SVT – Mitt afro och jag dök först upp på Frisor.se.
Hair Talks-podden – Hedda Olsson
Det som förr kallades tupé och såg ut som ett dött marsvin har idag utvecklats och blivit toppmodern hårersättning som... Inlägget Hair Talks-podden – Hedda Olsson dök först upp på Frisor.se.
Logo Frisörsföretagarna fågel i cirkel

Bra frisörer ger dig professionell hårvård

Frisörsök är en tjänst av Frisörföretagarna, som är bransch- och arbetsgivarorganisation. I Frisörsök finner du alla anslutna salonger som uppfyller deras medlemskrav på gesällbrev och seriöst företagande. En frisörs utbildning sammanfattas på Frisörlicensen. Det ska vara tryggt att välja frisör!

Visste du att:

De flesta EU länder kräver någon form av licens, utbildningsbevis eller tillstånd för att driva en salong. I Sverige får vem som helst kalla sig frisör med dagens regler.

För att bli behörig frisör krävs det i snitt 3 års utbildning och minst 3000 dokumenterade arbetstimmar innan du kan avlägga Gesällprov för att få Gesällbrevet som yrkesbevis.

Alla salonger i Frisörsök är godkända av Frisörföretagarna. Frisörerna innehar Gesällbrev, godkänd F-skattsedel och ett godkänt kassaregister.

Med 5000 medlemmar är Sveriges Frisörföretagare det största frisörnätverket som arbetar för en seriös och hållbar frisörbransch gentemot politiker och beslutsfattare.