Klippcompaniet Uddevalla

c/o Hörnet Göteborgsvägen 7-9, Uddevalla

Endast utbildade seriösa frisörer
Stor stämningsbild Klippcompaniet

Måndag–Fredag 9.00–18.00
Lördag 9.00–13.00

facebook
Instagram

Från topp till tå på Hörnet

Hos oss möter du engagerad, kompetent, uppdaterad och noggrann personal. Vi erbjuder professionell hårvård, massage och medicinsk fotvård i behandlande och förebyggande syfte.

Här fixar du allt från fina fötter till en god massage och en snygg frilla. Ni är även välkomna att boka skräddarsydda visningar och föreläsningar inom hälsa, make up och hårvård hos oss.

Välkommen in till oss!

Boka alltid en behörig frisör. I frisörsök hittar du dem.
Logo Frisörsföretagarna fågel i cirkel

Bra frisörer ger dig professionell hårvård

Frisörsök är en tjänst av Frisörföretagarna, som är bransch- och arbetsgivarorganisation. I Frisörsök finner du alla anslutna salonger som uppfyller deras medlemskrav på gesällbrev och seriöst företagande. En frisörs utbildning sammanfattas på Frisörlicensen. Det ska vara tryggt att välja frisör!

Visste du att:

De flesta EU länder kräver någon form av licens, utbildningsbevis eller tillstånd för att driva en salong. I Sverige får vem som helst kalla sig frisör med dagens regler.

För att bli behörig frisör krävs det i snitt 3 års utbildning och minst 3000 dokumenterade arbetstimmar innan du kan avlägga Gesällprov för att få Gesällbrevet som yrkesbevis.

Alla salonger i Frisörsök är godkända av Frisörföretagarna. Frisörerna innehar Gesällbrev, godkänd F-skattsedel och ett godkänt kassaregister.

Med 5000 medlemmar är Sveriges Frisörföretagare det största frisörnätverket som arbetar för en seriös och hållbar frisörbransch gentemot politiker och beslutsfattare.