Salong Hans & Greta Trollhättan

Drottninggatan 69, Trollhättan

Endast utbildade seriösa frisörer
Stor stämningsbild Salong Hans & Greta
FYN licens logo

Måndag-fredag 9.00–18.00
Lördag 9.00–13.00

facebook Instagram

Frisör - Shop - Solarium

Salong Hans & Greta är en modern salong i en avslappnad miljö där vi hoppas att du kommer trivas. Du får personlig service av våra professionella frisörer.

Våra välutbildade och kreativa medarbetare ser både helheten och detaljerna, något som garanterar att du som kund blir nöjd.

Vi använder bara kvalitetsprodukter för bästa resultat och våra kunniga och engagerade medarbetare sätter alltid dig som kund i centrum.

Jenny, Pia, Annika och Felicia hälsar er hjärtligt välkomna till
Salong Hans & Greta

Felicia frisör på Salong Hans & Greta
Felicia
Trainee
Annika frisör på Salong Hans & Greta
Annika
Frisör
Pia frisör på Salong Hans & Greta
Pia
Frisör
Jenny frisör på Salong Hans & Greta
Jenny
Frisör

Vi använder

Boka alltid en behörig frisör. I frisörsök hittar du dem.
Logo Frisörsföretagarna fågel i cirkel

Bra frisörer ger dig professionell hårvård

Frisörsök är en tjänst av bransch- och arbetsgivarorganisationen  Frisörföretagarna. Hos Frisörsök hittar du alla anslutna salonger som uppfyller organisationens medlemskrav på yrkesbevis och seriöst företagande.

Alla salonger i Frisörsök är godkända av Frisörföretagarna. Frisörerna som finns här innehar godkänd F-skattsedel och ett godkänt kassaregister. På frisörens personliga licens kan du se vilken behörighet den har.

Med 4500 medlemmar är Sveriges Frisörföretagare landets största frisörnätverk som arbetar för en seriös och hållbar frisörbransch gentemot politiker och beslutsfattare.

Det ska vara tryggt att välja frisör.

Visste du att:

För att bli behörig frisör krävs det i snitt tre års utbildning och minst 2000 dokumenterade arbetstimmar innan du kan avlägga gesällprov för att få gesällbrevet som yrkesbevis. I Sverige finns det idag inga krav eller kontroller på den som utövar frisöryrket, till skillnad från många EU-länder som kräver någon form av licens, utbildningsbevis eller tillstånd för att driva en salong.

År 2016 tog därför Frisörernas Yrkesnämnd fram en svensk licens med målsättningen att uppnå krav på licens för att få kalla sig frisör, ett arbete som fortfarande pågår. Frisörlicensen är en kvalitetsgaranti som intygar utbildning, behörighet och seriositet. Detta för att du som kund ska känna dig trygg när du klipper eller färgar ditt hår. Fråga om din frisör har licens.