Stor stämningsbild Salong Hans & Greta

Välkommen att boka din tid hos oss
Salong Hans & Greta Trollhättan

Drottninggatan 69
46133 Trollhättan

Telefon: 0520-37779

På denna salong kan du boka tid hos frisörer med frisörlicens. I Sverige kan vem som helst kalla sig frisör utan att ha någon utbildning. En frisörlicens har tagits fram för att reglera branschen och den bygger på branschens yrkesprov -del & gesällprov. Här kan du läsa mer om vad licensen innebär.

Mästarbrevet är det högsta beviset på yrkesskicklighet inom ett hantverksyrke. Det utfärdas av Sveriges Hantverksråd enligt de krav som anges i Lag och Förordning om Mästarbrev för hantverkare. Läs mer på mästarregistret

På denna salong kan du lösa in Frisörsföretagarnas presentkort hos en behörig frisör. Här kan du läsa mer om Frisörföretagarnas presentkort

Måndag-fredag 9.00–18.00
Lördag 9.00–13.00

Ett urval av våra priser

Frisör - Shop - Solarium

Salong Hans & Greta är en modern salong i en avslappnad miljö där vi hoppas att du kommer trivas. Du får personlig service av våra professionella frisörer.

Våra välutbildade och kreativa medarbetare ser både helheten och detaljerna, något som garanterar att du som kund blir nöjd.

Vi använder bara kvalitetsprodukter för bästa resultat och våra kunniga och engagerade medarbetare sätter alltid dig som kund i centrum.

Jenny, Pia, Annika och Felicia hälsar er hjärtligt välkomna till
Salong Hans & Greta

Felicia frisör på Salong Hans & Greta
Felicia
Trainee
Annika frisör på Salong Hans & Greta
Annika
Frisör
Pia frisör på Salong Hans & Greta
Pia
Frisör
Jenny frisör på Salong Hans & Greta
Jenny
Frisör