Salong Hans & Greta Trollhättan

Drottninggatan 69, Trollhättan

Endast utbildade seriösa frisörer
Stor stämningsbild Salong Hans & Greta
FYN licens logo

Måndag-fredag 9.00–18.00
Lördag 9.00–13.00

facebook
Instagram

Frisör - Shop - Solarium

Salong Hans & Greta är en modern salong i en avslappnad miljö där vi hoppas att du kommer trivas. Du får personlig service av våra professionella frisörer.

Våra välutbildade och kreativa medarbetare ser både helheten och detaljerna, något som garanterar att du som kund blir nöjd.

Vi använder bara kvalitetsprodukter för bästa resultat och våra kunniga och engagerade medarbetare sätter alltid dig som kund i centrum.

Jenny, Pia, Annika och Felicia hälsar er hjärtligt välkomna till
Salong Hans & Greta

Felicia frisör på Salong Hans & Greta
Felicia
Trainee
Annika frisör på Salong Hans & Greta
Annika
Frisör
Pia frisör på Salong Hans & Greta
Pia
Frisör
Jenny frisör på Salong Hans & Greta
Jenny
Frisör

Vi använder

Boka alltid en behörig frisör. I frisörsök hittar du dem.
Logo Frisörsföretagarna fågel i cirkel

Bra frisörer ger dig professionell hårvård

Frisörsök är en tjänst av Frisörföretagarna, som är bransch- och arbetsgivarorganisation. I Frisörsök finner du alla anslutna salonger som uppfyller deras medlemskrav på gesällbrev och seriöst företagande. En frisörs utbildning sammanfattas på Frisörlicensen. Det ska vara tryggt att välja frisör!

Visste du att:

De flesta EU länder kräver någon form av licens, utbildningsbevis eller tillstånd för att driva en salong. I Sverige får vem som helst kalla sig frisör med dagens regler.

För att bli behörig frisör krävs det i snitt 3 års utbildning och minst 3000 dokumenterade arbetstimmar innan du kan avlägga Gesällprov för att få Gesällbrevet som yrkesbevis.

Alla salonger i Frisörsök är godkända av Frisörföretagarna. Frisörerna innehar Gesällbrev, godkänd F-skattsedel och ett godkänt kassaregister.

Med 5000 medlemmar är Sveriges Frisörföretagare det största frisörnätverket som arbetar för en seriös och hållbar frisörbransch gentemot politiker och beslutsfattare.