Stor stämningsbild Salong Glada Saxen

Välkommen att boka din tid hos oss
Salong Glada Saxen Skoghall

Björkhagsgatan 6
66330 Skoghall

Telefon: 054-516162

På denna salong kan du boka tid hos frisörer med frisörlicens. I Sverige kan vem som helst kalla sig frisör utan att ha någon utbildning. En frisörlicens har tagits fram för att reglera branschen och den bygger på branschens yrkesprov -del & gesällprov. Här kan du läsa mer om vad licensen innebär.

Mästarbrevet är det högsta beviset på yrkesskicklighet inom ett hantverksyrke. Det utfärdas av Sveriges Hantverksråd enligt de krav som anges i Lag och Förordning om Mästarbrev för hantverkare. Läs mer på mästarregistret

På denna salong kan du lösa in Frisörsföretagarnas presentkort hos en behörig frisör. Här kan du läsa mer om Frisörföretagarnas presentkort

Måndag–Fredag 10.00–18.00
Lördag 10.00–14.00
Söndag Stängt

Ett urval av våra priser

HERR & DAMFRISERING GLADA SAXEN

Vi är glada, professionella och alltid tacksamma över att du väljer att komma till vår salong. Fokus ligger på att erbjuda den bästa upplevelsen där bemötande, service och våra utvalda produkter är grunden.

Vår målsättning är att hela tiden utveckla oss genom att upptäcka de senaste trenderna på visningarna, utbilda oss och hålla oss informerade om nyheter inom branschen.

Varmt välkommen till oss!