Endast utbildade seriösa frisörer

Stor stämningsbild Salong Glada Saxen
  BOKA ONLINE

054-516162

Björkhags gatan 6, Skoghall

FYN licens logo

Måndag–Fredag 10.00–18.00
Lördag 10.00–13.00
Söndag Stängt

Kostnadsfri parkering finns i nära anslutning.

Utbud

gladasaxen@hotmail.com
facebook
Instagram

HERR & DAMFRISERING GLADA SAXEN

Vi är glada, professionella och alltid tacksamma över att du väljer att komma till vår salong. Fokus ligger på att erbjuda den bästa upplevelsen där bemötande, service och våra utvalda produkter är grunden.

Vår målsättning är att hela tiden utveckla oss genom att upptäcka de senaste trenderna på visningarna, utbilda oss och hålla oss informerade om nyheter inom branschen.

Varmt välkommen till oss!

Vi använder

Logo Frisörsföretagarna fågel i cirkel

Bra frisörer ger dig proffessionell hårvård

Frisörsök är en tjänst av Frisörföretagarna, som är bransch- och arbetsgivarorganisation. I Frisörsök finner du alla anslutna salonger som uppfyller deras medlemskrav på gesällbrev och seriöst företagande. En frisörs utbildning sammanfattas på Frisörlicensen. Det ska vara tryggt att välja frisör!

Visste du att:

De flesta EU länder kräver någon form av licens, utbildningsbevis eller tillstånd för att driva en salong. I Sverige får vem som helst kalla sig frisör med dagens regler.

För att bli behörig frisör krävs det i snitt 3 års utbildning och minst 3000 dokumenterade arbetstimmar innan du kan avlägga Gesällprov för att få Gesällbrevet som yrkesbevis.

Alla salonger i Frisörsök är godkända av Frisörföretagarna. Frisörerna innehar Gesällbrev, godkänd F-skattsedel och ett godkänt kassaregister.

Med 5000 medlemmar är Sveriges Frisörföretagare det största frisörnätverket som arbetar för en seriös och hållbar frisörbransch gentemot politiker och beslutsfattare.