Mitra Hair Design Karlstad

Gustaf Lovéns gata 8, Karlstad

Endast utbildade seriösa frisörer
Stor stämningsbild Mitra Hair Design
FYN licens logo
Utbud

Måndag–Fredag 9.00–17.00

mitrahairdesign@hotmail.com
facebook
Instagram

Vi befinner oss i centrala Karlstad, i det vackra Inre Hamn!

Vårt mål är alltid att göra kunden nöjd och bekväm med sitt utseende.
Att gå till en frisör handlar inte bara om att klippa sig, utan även om att göra en förändring som piggar upp ens personlighet och som får en att känna sig bekväm med tillvaron.

Vi jobbar därför för att inspirera med vår erfarenhet, men samtidigt lyssna på dina önskemål om hur du vill se ut. Kombinationen blir då en modern hårstil som samtidigt återspeglar din personlighet.

Vi använder

Boka alltid en behörig frisör. I frisörsök hittar du dem.
Logo Frisörsföretagarna fågel i cirkel

Bra frisörer ger dig professionell hårvård

Frisörsök är en tjänst av Frisörföretagarna, som är bransch- och arbetsgivarorganisation. I Frisörsök finner du alla anslutna salonger som uppfyller deras medlemskrav på gesällbrev och seriöst företagande. En frisörs utbildning sammanfattas på Frisörlicensen. Det ska vara tryggt att välja frisör!

Visste du att:

De flesta EU länder kräver någon form av licens, utbildningsbevis eller tillstånd för att driva en salong. I Sverige får vem som helst kalla sig frisör med dagens regler.

För att bli behörig frisör krävs det i snitt 3 års utbildning och minst 3000 dokumenterade arbetstimmar innan du kan avlägga Gesällprov för att få Gesällbrevet som yrkesbevis.

Alla salonger i Frisörsök är godkända av Frisörföretagarna. Frisörerna innehar Gesällbrev, godkänd F-skattsedel och ett godkänt kassaregister.

Med 5000 medlemmar är Sveriges Frisörföretagare det största frisörnätverket som arbetar för en seriös och hållbar frisörbransch gentemot politiker och beslutsfattare.