Endast utbildade seriösa frisörer

Stor stämningsbild Noura Hair Is Life
  BOKA ONLINE

063-106615

Storgatan 41 F, Östersund

Mästarbrev Logo

Måndag–Onsdag 9.00–17.00
Torsdag 10.00–19.00
Fredag 10.00–16.00
Lördag Öppet vid tidsbokning

Utbud

Instagram
facebook
Se vår kompletta prislista här

Hår skönhetsvård och shop

Vi är Östersunds färgspecialist. På Noura Hair Is Life kan vi hjälpa dig att välja rätt färg till rätt form som passar just din unika personlighet.

Ett nära samarbete med de bästa hår och skönhetsprodukterna samt att vi kontinuerligt vidareutbildar oss blir du alltid aktuell med det senaste hos oss.

Efter din behandling kan du även få med dig professionella produkter som förlänger glans, färg och lyster och därmed behålla den där sköna känslan att du just varit hos frissan ännu längre. Här hittar du även professionella plattänger från GHD.

Varmt välkommen in till oss!

Vi använder

Logo Frisörsföretagarna fågel i cirkel

Bra frisörer ger dig proffessionell hårvård

Frisörsök är en tjänst av Frisörföretagarna, som är bransch- och arbetsgivarorganisation. I Frisörsök finner du alla anslutna salonger som uppfyller deras medlemskrav på gesällbrev och seriöst företagande. En frisörs utbildning sammanfattas på Frisörlicensen. Det ska vara tryggt att välja frisör!

Visste du att:

De flesta EU länder kräver någon form av licens, utbildningsbevis eller tillstånd för att driva en salong. I Sverige får vem som helst kalla sig frisör med dagens regler.

För att bli behörig frisör krävs det i snitt 3 års utbildning och minst 3000 dokumenterade arbetstimmar innan du kan avlägga Gesällprov för att få Gesällbrevet som yrkesbevis.

Alla salonger i Frisörsök är godkända av Frisörföretagarna. Frisörerna innehar Gesällbrev, godkänd F-skattsedel och ett godkänt kassaregister.

Med 5000 medlemmar är Sveriges Frisörföretagare det största frisörnätverket som arbetar för en seriös och hållbar frisörbransch gentemot politiker och beslutsfattare.