Stor stämningsbild Noura Hair Is Life

Välkommen att boka din tid hos oss
Noura Hair Is Life Östersund

Storgatan 41 F
83133 Östersund

Telefon: 063-106615

  Boka tid nu

På denna salong kan du boka tid hos frisörer med frisörlicens. I Sverige kan vem som helst kalla sig frisör utan att ha någon utbildning. En frisörlicens har tagits fram för att reglera branschen och den bygger på branschens yrkesprov -del & gesällprov. Här kan du läsa mer om vad licensen innebär.

Mästarbrevet är det högsta beviset på yrkesskicklighet inom ett hantverksyrke. Det utfärdas av Sveriges Hantverksråd enligt de krav som anges i Lag och Förordning om Mästarbrev för hantverkare. Läs mer på mästarregistret

På denna salong kan du lösa in Frisörsföretagarnas presentkort hos en behörig frisör. Här kan du läsa mer om Frisörföretagarnas presentkort

Måndag–Onsdag 9.00–17.00
Torsdag 10.00–19.00
Fredag 10.00–16.00
Lördag Öppet vid tidsbokning

Ett urval av våra priser
Se vår kompletta prislista här


Vi finns också på:

Hår skönhetsvård och shop

Vi är Östersunds färgspecialist. På Noura Hair Is Life kan vi hjälpa dig att välja rätt färg till rätt form som passar just din unika personlighet.

Ett nära samarbete med de bästa hår och skönhetsprodukterna samt att vi kontinuerligt vidareutbildar oss blir du alltid aktuell med det senaste hos oss.

Efter din behandling kan du även få med dig professionella produkter som förlänger glans, färg och lyster och därmed behålla den där sköna känslan att du just varit hos frissan ännu längre. Här hittar du även professionella plattänger från GHD.

Varmt välkommen in till oss!