Endast utbildade seriösa frisörer

Stor stämningsbild Max frisering
  BOKA ONLINE

063-510315

Hamngatan 11, Östersund

FYN licens logo

Måndag–Onsdag 8.00–19.00
Torsdag 8.00–17.00
Fredag 8.00–16.00
Lördag 8.00–15.00

facebook
Instagram

Den trivsamma salongen mitt i stan

Här är vi fem välutbildade frisörer som jobbar med fokus på just Dina önskemål. Vi utbildar oss löpande för att finna kreativitet och inspiration till att göra våra kunder nöjda.

Vi tar oss tid för våra kunder och erbjuder noggranna konsultationer och skräddarsydda behandlingar. Att komma till oss ska kännas både avslappnande och exklusivt.

Som utbildade Hårologer har vi djupare kunskap om hår och hårbotten. Därmed kan vi utföra personliga analyser och individuell rådgivning med hjälp av vår digitala hårtestapparat.

Under din behandling bjuder vi på kaffe och en stunds avkoppling. Oavsett vem du är eller vilken stil du har är du alltid välkommen till oss.

Frida frisör på Max frisering
Frida
Elev
Anja frisör på Max frisering
Anja
Elev

Vi använder

Boka alltid en behörig frisör. I frisörsök hittar du dem.
Logo Frisörsföretagarna fågel i cirkel

Bra frisörer ger dig proffessionell hårvård

Frisörsök är en tjänst av Frisörföretagarna, som är bransch- och arbetsgivarorganisation. I Frisörsök finner du alla anslutna salonger som uppfyller deras medlemskrav på gesällbrev och seriöst företagande. En frisörs utbildning sammanfattas på Frisörlicensen. Det ska vara tryggt att välja frisör!

Visste du att:

De flesta EU länder kräver någon form av licens, utbildningsbevis eller tillstånd för att driva en salong. I Sverige får vem som helst kalla sig frisör med dagens regler.

För att bli behörig frisör krävs det i snitt 3 års utbildning och minst 3000 dokumenterade arbetstimmar innan du kan avlägga Gesällprov för att få Gesällbrevet som yrkesbevis.

Alla salonger i Frisörsök är godkända av Frisörföretagarna. Frisörerna innehar Gesällbrev, godkänd F-skattsedel och ett godkänt kassaregister.

Med 5000 medlemmar är Sveriges Frisörföretagare det största frisörnätverket som arbetar för en seriös och hållbar frisörbransch gentemot politiker och beslutsfattare.