Stor stämningsbild Max frisering

Välkommen att boka din tid hos oss
Max frisering Östersund

Hamngatan 11
83131 Östersund

Telefon: 063-510315

  Boka tid nu

På denna salong kan du boka tid hos frisörer med frisörlicens. I Sverige kan vem som helst kalla sig frisör utan att ha någon utbildning. En frisörlicens har tagits fram för att reglera branschen och den bygger på branschens yrkesprov -del & gesällprov. Här kan du läsa mer om vad licensen innebär.

Mästarbrevet är det högsta beviset på yrkesskicklighet inom ett hantverksyrke. Det utfärdas av Sveriges Hantverksråd enligt de krav som anges i Lag och Förordning om Mästarbrev för hantverkare. Läs mer på mästarregistret

På denna salong kan du lösa in Frisörsföretagarnas presentkort hos en behörig frisör. Här kan du läsa mer om Frisörföretagarnas presentkort

Måndag–Onsdag 8.00–19.00
Torsdag 8.00–17.00
Fredag 8.00–16.00
Lördag 8.00–15.00

Ett urval av våra priser


Vi finns också på:

Den trivsamma salongen mitt i stan

Här är vi fem välutbildade frisörer som jobbar med fokus på just Dina önskemål. Vi utbildar oss löpande för att finna kreativitet och inspiration till att göra våra kunder nöjda.

Vi tar oss tid för våra kunder och erbjuder noggranna konsultationer och skräddarsydda behandlingar. Att komma till oss ska kännas både avslappnande och exklusivt.

Som utbildade Hårologer har vi djupare kunskap om hår och hårbotten. Därmed kan vi utföra personliga analyser och individuell rådgivning med hjälp av vår digitala hårtestapparat.

Under din behandling bjuder vi på kaffe och en stunds avkoppling. Oavsett vem du är eller vilken stil du har är du alltid välkommen till oss.