Endast utbildade seriösa frisörer
Stor stämningsbild Mias Hårvård

Mias Hårvård

0510-23135

Filsbäcksvägen 1, Lidköping

FYN licens logo

Mästarbrev Logo

Måndag 8.30–18.00
Tisdag 8.30–16.00
Onsdag Stängt
Torsdag 8.30–18.00
Fredag 8.00–15.30
Lördag och söndag stängt

Ring för att boka tid

facebook
Instagram

Här hittar vi din personliga stil

Välkomna till mysiga salongen i Filsbäck för en stunds avkoppling i lugn och trivsam omgivning. Här utförs det mesta inom modern hårvård. Vi sätter alltid dig som kund i fokus och vår målsättning är att hitta din personliga stil så du som kund alltid ska känna dig nöjd.

Vi jobbar med märken som Joico och KMS, det är också hos dessa vi hämtar inspiration och nya trender genom att regelbundet gå på kurser och visningar allt för att kunna inspirera er.

  • , Mias Hårvård
  • , Mias Hårvård
Mia frisör på Mias Hårvård
Mia
Frisör/Ägare

Vi använder

Boka alltid en behörig frisör. I frisörsök hittar du dem.
Logo Frisörsföretagarna fågel i cirkel

Bra frisörer ger dig professionell hårvård

Frisörsök är en tjänst av Frisörföretagarna, som är bransch- och arbetsgivarorganisation. I Frisörsök finner du alla anslutna salonger som uppfyller deras medlemskrav på gesällbrev och seriöst företagande. En frisörs utbildning sammanfattas på Frisörlicensen. Det ska vara tryggt att välja frisör!

Visste du att:

De flesta EU länder kräver någon form av licens, utbildningsbevis eller tillstånd för att driva en salong. I Sverige får vem som helst kalla sig frisör med dagens regler.

För att bli behörig frisör krävs det i snitt 3 års utbildning och minst 3000 dokumenterade arbetstimmar innan du kan avlägga Gesällprov för att få Gesällbrevet som yrkesbevis.

Alla salonger i Frisörsök är godkända av Frisörföretagarna. Frisörerna innehar Gesällbrev, godkänd F-skattsedel och ett godkänt kassaregister.

Med 5000 medlemmar är Sveriges Frisörföretagare det största frisörnätverket som arbetar för en seriös och hållbar frisörbransch gentemot politiker och beslutsfattare.