Endast utbildade seriösa frisörer

Sanna’s Frisör & Shop

Stor stämningsbild Sanna’s Frisör & Shop

0510-66707

Mellbygatan 12, Lidköping

FYN licens logo
susannalugner@live.se
facebook

Kärlek, respekt för hår och människor!

Kärlek och respekt för hår och människor är vårt viktiga ledord på denna salong. Här finner du en liten personlig salong med mycket innehåll. Vi har ett stort sortiment av av utvalda förstklassiga frisörprodukter. Schwarzkopf, Grazette, Lanza, NAK, Goldwell, Amica och borstar från Glanz. Eliza säljer sina änglar, armband och knappringar här!

Vi använder

Logo Frisörsföretagarna fågel i cirkel

Bra frisörer ger dig proffessionell hårvård

Frisörsök är en tjänst av Frisörföretagarna, som är bransch- och arbetsgivarorganisation. I Frisörsök finner du alla anslutna salonger som uppfyller deras medlemskrav på gesällbrev och seriöst företagande. En frisörs utbildning sammanfattas på Frisörlicensen. Det ska vara tryggt att välja frisör!

Visste du att:

De flesta EU länder kräver någon form av licens, utbildningsbevis eller tillstånd för att driva en salong. I Sverige får vem som helst kalla sig frisör med dagens regler.

För att bli behörig frisör krävs det i snitt 3 års utbildning och minst 3000 dokumenterade arbetstimmar innan du kan avlägga Gesällprov för att få Gesällbrevet som yrkesbevis.

Alla salonger i Frisörsök är godkända av Frisörföretagarna. Frisörerna innehar Gesällbrev, godkänd F-skattsedel och ett godkänt kassaregister.

Med 5000 medlemmar är Sveriges Frisörföretagare det största frisörnätverket som arbetar för en seriös och hållbar frisörbransch gentemot politiker och beslutsfattare.