Sanna’s Frisör & Shop Lidköping

Mellbygatan 12, Lidköping

Endast utbildade seriösa frisörer
Sanna’s Frisör & Shop
Stor stämningsbild Sanna’s Frisör & Shop
FYN licens logo

Måndag–Fredag morgon–kväll
Lunchstängt mitt på dagen
Torsdagar Stängt
Lördagar öppet i mån av tid

susannalugner@live.se
facebook

Kärlek, respekt för hår och människor

Kärlek och respekt för hår och människor är vårt viktiga ledord på denna salong. Här finner du en liten personlig salong med mycket innehåll. Vi har ett stort sortiment av utvalda förstklassiga frisörprodukter. Du får gärna gå in och Gilla oss på Facebook där du också kan se vad som är på gång på salongen samt följa och se fler bilder, nyheter, erbjudanden och tävlingar.

Varmt välkomna in till Sanna’s Frisör & Shop

  • , Sanna’s Frisör & Shop
Boka alltid en behörig frisör. I frisörsök hittar du dem.
Logo Frisörsföretagarna fågel i cirkel

Bra frisörer ger dig professionell hårvård

Frisörsök är en tjänst av Frisörföretagarna, som är bransch- och arbetsgivarorganisation. I Frisörsök finner du alla anslutna salonger som uppfyller deras medlemskrav på gesällbrev och seriöst företagande. En frisörs utbildning sammanfattas på Frisörlicensen. Det ska vara tryggt att välja frisör!

Visste du att:

De flesta EU länder kräver någon form av licens, utbildningsbevis eller tillstånd för att driva en salong. I Sverige får vem som helst kalla sig frisör med dagens regler.

För att bli behörig frisör krävs det i snitt 3 års utbildning och minst 3000 dokumenterade arbetstimmar innan du kan avlägga Gesällprov för att få Gesällbrevet som yrkesbevis.

Alla salonger i Frisörsök är godkända av Frisörföretagarna. Frisörerna innehar Gesällbrev, godkänd F-skattsedel och ett godkänt kassaregister.

Med 5000 medlemmar är Sveriges Frisörföretagare det största frisörnätverket som arbetar för en seriös och hållbar frisörbransch gentemot politiker och beslutsfattare.