Köpmangatan 4 Frisörer Oskarshamn

Köpmangatan 4, Oskarshamn

Endast utbildade seriösa frisörer
Stor stämningsbild Köpmangatan 4 Frisörer
Mästarbrev Logo
Utbud

Måndag–Tisdag 9.00–18.00
Onsdag–Torsdag 9.00–19.00
Fredag 8.00–17.00
Lördag, Söndag Stängt

joakim@jxpcapital.se
Instagram

En jordnära salong som värnar om dig och miljön

Vi är en växande salong med kunderna i fokus. Här kan du i en lugn och skön miljö sitta ner och bli omhändertagen av vår kunniga personal. Vi arbetar med produkter som är snälla mot dig som kund, oss frisörer, våra djur och vår natur! Utan att för den skull minska vår kreativitet.

Vi använder oss av produkterna från Kevin Murphy och Living Proof som är helt sulfatfria, parabenfria och nu även Cruelty free – produkter som inte i något led skadar djur. En stor del av produkterna är dessutom helt silikonfria.

Varmt välkomna in till oss.

Vi använder

Boka alltid en behörig frisör. I frisörsök hittar du dem.
Logo Frisörsföretagarna fågel i cirkel

Bra frisörer ger dig professionell hårvård

Frisörsök är en tjänst av Frisörföretagarna, som är bransch- och arbetsgivarorganisation. I Frisörsök finner du alla anslutna salonger som uppfyller deras medlemskrav på gesällbrev och seriöst företagande. En frisörs utbildning sammanfattas på Frisörlicensen. Det ska vara tryggt att välja frisör!

Visste du att:

De flesta EU länder kräver någon form av licens, utbildningsbevis eller tillstånd för att driva en salong. I Sverige får vem som helst kalla sig frisör med dagens regler.

För att bli behörig frisör krävs det i snitt 3 års utbildning och minst 3000 dokumenterade arbetstimmar innan du kan avlägga Gesällprov för att få Gesällbrevet som yrkesbevis.

Alla salonger i Frisörsök är godkända av Frisörföretagarna. Frisörerna innehar Gesällbrev, godkänd F-skattsedel och ett godkänt kassaregister.

Med 5000 medlemmar är Sveriges Frisörföretagare det största frisörnätverket som arbetar för en seriös och hållbar frisörbransch gentemot politiker och beslutsfattare.