Johanna Pax Borlänge

Marschgatan 18, Borlänge

Endast utbildade seriösa frisörer
Stor stämningsbild Johanna Pax
Mästarbrev Logo
Utbud

Måndag–Torsdag: 9.00-18.00
Fredag: 9.00-16.00
Övrig tid enligt överenskommelse

johanna.pax@gmail.com
facebook
Instagram

Liten modern salong med passion för frisöryrket

Ditt besök hos mig ska vara en trevlig upplevelse och en skön avkopplande stund från vardagen i en miljö med lugn och harmoni.

Hos mig kan du boka tid 24 timmar om dygnet via internet. Självklart är du välkommen att ringa om råd eller bokning av tid.

Välkommen in för att boosta ditt hår!

Om mig

Jag har alltid tyckt om att klippa, färga och fixa hår. Jag började redan som liten flicka med min syster och även barbiedockorna stylades. Sedan dess har jag gått frisörlinjen på gymnasiet och även tävlat under skoltiden med goda resultat.

2008 blev jag behörig frisör med gesällbrev och 2014 klarade jag av mästarbrevet. Jag driver sedan maj 2013 företaget Johanna Pax i Romme strax utanför Borlänge. Jag har som vision att salongen ska ligga i framkant med trender och ha en familjär atmosfär.

På fritiden är familjen och musiken viktig för mig. Jag är med i ett band där jag spelar fiol och nyckelharpa.

Vi använder

Boka alltid en behörig frisör. I frisörsök hittar du dem.
Logo Frisörsföretagarna fågel i cirkel

Bra frisörer ger dig professionell hårvård

Frisörsök är en tjänst av Frisörföretagarna, som är bransch- och arbetsgivarorganisation. I Frisörsök finner du alla anslutna salonger som uppfyller deras medlemskrav på gesällbrev och seriöst företagande. En frisörs utbildning sammanfattas på Frisörlicensen. Det ska vara tryggt att välja frisör!

Visste du att:

De flesta EU länder kräver någon form av licens, utbildningsbevis eller tillstånd för att driva en salong. I Sverige får vem som helst kalla sig frisör med dagens regler.

För att bli behörig frisör krävs det i snitt 3 års utbildning och minst 3000 dokumenterade arbetstimmar innan du kan avlägga Gesällprov för att få Gesällbrevet som yrkesbevis.

Alla salonger i Frisörsök är godkända av Frisörföretagarna. Frisörerna innehar Gesällbrev, godkänd F-skattsedel och ett godkänt kassaregister.

Med 5000 medlemmar är Sveriges Frisörföretagare det största frisörnätverket som arbetar för en seriös och hållbar frisörbransch gentemot politiker och beslutsfattare.