Stor stämningsbild Johanna Pax

Välkommen att boka din tid hos oss
Johanna Pax Borlänge

Marschgatan 18
78463 Borlänge

Telefon: 0735366141

  Boka tid nu

På denna salong kan du boka tid hos frisörer med frisörlicens. I Sverige kan vem som helst kalla sig frisör utan att ha någon utbildning. En frisörlicens har tagits fram för att reglera branschen och den bygger på branschens yrkesprov -del & gesällprov. Här kan du läsa mer om vad licensen innebär.

Mästarbrevet är det högsta beviset på yrkesskicklighet inom ett hantverksyrke. Det utfärdas av Sveriges Hantverksråd enligt de krav som anges i Lag och Förordning om Mästarbrev för hantverkare. Läs mer på mästarregistret

På denna salong kan du lösa in Frisörsföretagarnas presentkort hos en behörig frisör. Här kan du läsa mer om Frisörföretagarnas presentkort

Måndag–Torsdag: 9.00-18.00
Fredag: 9.00-16.00
Övrig tid enligt överenskommelse

Ett urval av våra priser

Liten modern salong med passion för frisöryrket

Ditt besök hos mig ska vara en trevlig upplevelse och en skön avkopplande stund från vardagen i en miljö med lugn och harmoni.

Hos mig kan du boka tid 24 timmar om dygnet via internet. Självklart är du välkommen att ringa om råd eller bokning av tid.

Välkommen in för att boosta ditt hår!

Om mig

Jag har alltid tyckt om att klippa, färga och fixa hår. Jag började redan som liten flicka med min syster och även barbiedockorna stylades. Sedan dess har jag gått frisörlinjen på gymnasiet och även tävlat under skoltiden med goda resultat.

2008 blev jag behörig frisör med gesällbrev och 2014 klarade jag av mästarbrevet. Jag driver sedan maj 2013 företaget Johanna Pax i Romme strax utanför Borlänge. Jag har som vision att salongen ska ligga i framkant med trender och ha en familjär atmosfär.

På fritiden är familjen och musiken viktig för mig. Jag är med i ett band där jag spelar fiol och nyckelharpa.

Johanna frisör på Johanna Pax
Johanna
Frisörmästare

Mästarbrev
Gesällbrev
Salongsägare