Frisörerna Anne & Co Borlänge

Sveagatan 6, Borlänge

Endast utbildade seriösa frisörer
Stor stämningsbild Frisörerna Anne & Co

Måndag–Torsdag 8.00–20.00
Fredag 8.00–17.00
Lördag 9.00–15.00
Söndag Stängt

Info@anneco.se facebook Instagram

Vi står redo för Dig

Känner du för en avslappnande paus i den stressiga vardagen, eller är du sugen på en ny trendig look? Vilka dina behov än är så står vi på Anne & Co redo för att hjälpa just dig!

Hos oss är du som kund alltid i fokus och vi vill ge dig en helhetsupplevelse i trevlig miljö. Vi är en familjär salong mitt i Borlänge centrum som har över 20 års erfarenhet av frisörbranchen. Vi jobbar med allt inom traditionell hårvård och har även två makeup artister på salongen. Vi är även certifierade för håltagning genom Blomdahls och utför kvalitetshårförlängningar från Great Lenghts.

Vi lägger stor vikt på kvalité, kreativitet och yrkeskunskap, samtidigt som vi ständigt fortbildar oss i de senaste trenderna och teknikerna.

Välkommen in!

Vi använder

Boka alltid en behörig frisör. I frisörsök hittar du dem.

Fler salonger i närheten av Frisörerna Anne & Co

Logo Frisörsföretagarna fågel i cirkel

Bra frisörer ger dig professionell hårvård

Frisörsök är en tjänst av bransch- och arbetsgivarorganisationen  Frisörföretagarna. Hos Frisörsök hittar du alla anslutna salonger som uppfyller organisationens medlemskrav på yrkesbevis och seriöst företagande.

Alla salonger i Frisörsök är godkända av Frisörföretagarna. Frisörerna som finns här innehar godkänd F-skattsedel och ett godkänt kassaregister. På frisörens personliga licens kan du se vilken behörighet den har.

Med 4500 medlemmar är Sveriges Frisörföretagare landets största frisörnätverk som arbetar för en seriös och hållbar frisörbransch gentemot politiker och beslutsfattare.

Det ska vara tryggt att välja frisör.

Visste du att:

För att bli behörig frisör krävs det i snitt tre års utbildning och minst 2000 dokumenterade arbetstimmar innan du kan avlägga gesällprov för att få gesällbrevet som yrkesbevis. I Sverige finns det idag inga krav eller kontroller på den som utövar frisöryrket, till skillnad från många EU-länder som kräver någon form av licens, utbildningsbevis eller tillstånd för att driva en salong.

År 2016 tog därför Frisörernas Yrkesnämnd fram en svensk licens med målsättningen att uppnå krav på licens för att få kalla sig frisör, ett arbete som fortfarande pågår. Frisörlicensen är en kvalitetsgaranti som intygar utbildning, behörighet och seriositet. Detta för att du som kund ska känna dig trygg när du klipper eller färgar ditt hår. Fråga om din frisör har licens.