Stor stämningsbild Hultmarks frisörer

Välkommen att boka din tid hos oss
Hultmarks frisörer Skara

Hindsbogatan 6
53232 Skara

Telefon: 0511-12299

  Boka tid nu

På denna salong kan du boka tid hos frisörer med frisörlicens. I Sverige kan vem som helst kalla sig frisör utan att ha någon utbildning. En frisörlicens har tagits fram för att reglera branschen och den bygger på branschens yrkesprov -del & gesällprov. Här kan du läsa mer om vad licensen innebär.

Mästarbrevet är det högsta beviset på yrkesskicklighet inom ett hantverksyrke. Det utfärdas av Sveriges Hantverksråd enligt de krav som anges i Lag och Förordning om Mästarbrev för hantverkare. Läs mer på mästarregistret

På denna salong kan du lösa in Frisörsföretagarnas presentkort hos en behörig frisör. Här kan du läsa mer om Frisörföretagarnas presentkort

Måndag – Torsdag 09:00 – 18:00
Fredag 09:00 – 17:00

Ett urval av våra priser
Se vår kompletta prislista här

Vi gör dig sådär toksnygg i håret

En salong skall kunna erbjuda stil, faciliteter, bekvämlighet och bra service. Även råden är viktiga för att få en lyckad frisyr.

Som frisörer anser vi att man skall kombinera pris, läge och atmosfär. Ingen vill ju betala för mycket eller få en dålig frisyr. Här gäller det att hitta ”rätt” frisör. Det gäller även anledningen till frisyren, ska man fira ”jämna” år, gå på fest eller ut och resa – då kanske det skall vara lite lyxigare.

På salongen i Skara samarbetar vi med de ledande leverantörer som finns i branschen. Det är alltid viktigt med produkterna som används i kundens hår. Vi har flera samarbetspartners som leder kurser i hår och make-up branschen, konsulenter som verkligen kan sin sak. För os är det viktigt att alla som jobbar på salongerna är välutbildade i det som säljs och professionellt kan serva dig. Det kan gälla allt från att ge dig råd om produkter eller råd om det senaste inom hår modet.

Tina frisör på Hultmarks frisörer
Tina
Frisör
Karin frisör på Hultmarks frisörer
Karin
Frisör
Rebecca frisör på Hultmarks frisörer
Rebecca
Trainee