Hultmarks Frisörer Skara

Hindsbogatan 6, Skara

Endast utbildade seriösa frisörer
Stor stämningsbild Hultmarks Frisörer
FYN licens logo Mästarbrev Logo
Utbud

Måndag – Torsdag 09:00 – 18:00
Fredag 09:00 – 17:00

skara@hultmark.com
facebook
Instagram

Vi gör dig sådär toksnygg i håret

En salong skall kunna erbjuda stil, faciliteter, bekvämlighet och bra service. Även råden är viktiga för att få en lyckad frisyr.

Som frisörer anser vi att man skall kombinera pris, läge och atmosfär. Ingen vill ju betala för mycket eller få en dålig frisyr. Här gäller det att hitta ”rätt” frisör. Det gäller även anledningen till frisyren, ska man fira ”jämna” år, gå på fest eller ut och resa – då kanske det skall vara lite lyxigare.

På salongen i Skara samarbetar vi med de ledande leverantörer som finns i branschen. Det är alltid viktigt med produkterna som används i kundens hår. Vi har flera samarbetspartners som leder kurser i hår och make-up branschen, konsulenter som verkligen kan sin sak. För oss är det viktigt att alla som jobbar på salongen är välutbildade i det som säljs och professionellt kan serva dig. Det kan gälla allt från att ge dig råd om produkter eller råd om det senaste inom hårmodet.

Tina frisör på Hultmarks Frisörer
Tina
Frisör
Rebecca frisör på Hultmarks Frisörer
Rebecca
Trainee

Vi använder

Boka alltid en behörig frisör. I frisörsök hittar du dem.
Logo Frisörsföretagarna fågel i cirkel

Bra frisörer ger dig professionell hårvård

Frisörsök är en tjänst av bransch- och arbetsgivarorganisationen  Frisörföretagarna. Hos Frisörsök hittar du alla anslutna salonger som uppfyller organisationens medlemskrav på yrkesbevis och seriöst företagande.

Alla salonger i Frisörsök är godkända av Frisörföretagarna. Frisörerna som finns här innehar godkänd F-skattsedel och ett godkänt kassaregister. På frisörens personliga licens kan du se vilken behörighet den har.

Med 4500 medlemmar är Sveriges Frisörföretagare landets största frisörnätverk som arbetar för en seriös och hållbar frisörbransch gentemot politiker och beslutsfattare.

Det ska vara tryggt att välja frisör.

Visste du att:

För att bli behörig frisör krävs det i snitt tre års utbildning och minst 2000 dokumenterade arbetstimmar innan du kan avlägga gesällprov för att få gesällbrevet som yrkesbevis. I Sverige finns det idag inga krav eller kontroller på den som utövar frisöryrket, till skillnad från många EU-länder som kräver någon form av licens, utbildningsbevis eller tillstånd för att driva en salong.

År 2016 tog därför Frisörernas Yrkesnämnd fram en svensk licens med målsättningen att uppnå krav på licens för att få kalla sig frisör, ett arbete som fortfarande pågår. Frisörlicensen är en kvalitetsgaranti som intygar utbildning, behörighet och seriositet. Detta för att du som kund ska känna dig trygg när du klipper eller färgar ditt hår. Fråga om din frisör har licens.