Endast utbildade seriösa frisörer

Stor stämningsbild Hårverket

032217977

FYN licens logo

Måndag–Fredag 9.00–18.00

Södra Strömgatan 11, Alingsås

facebook
Instagram
Se vår kompletta prislista här

Njut varje minut hos oss på Hårverket

Hårverket är en modern salong med familjär känsla i centrala Alingsås. Hos oss arbetar 7 frisörer som alla brinner för yrket. Vår vision är att ta hand om dig och ditt hår. Här på Hårverket får du en personlig frisyr och fantastisk service. Vi har viljan och motivationen att ge dig en härlig stund hos oss.

Salongen ligger centralt, vackert belägen utmed Lillån i Alingsås.

Vi vill inte bara få utan även behålla ditt förtroende.

Välkomna!

Maria frisör på Hårverket
Maria
Frisör/Ägare

Gesällbrev

Ulrica frisör på Hårverket
Ulrica
Frisör/Ägare

Gesällbrev

Emma frisör på Hårverket
Emma
Frisör

Gesällbrev

Mathilda frisör på Hårverket
Mathilda
Frisör

Gesällbrev

Cecilia frisör på Hårverket
Cecilia
Frisör

Gesällbrev

Lovisa frisör på Hårverket
Lovisa
Frisör

Gesällbrev

Vi använder

Logo Frisörsföretagarna fågel i cirkel

Bra frisörer ger dig proffessionell hårvård

Frisörsök är en tjänst av Frisörföretagarna, som är bransch- och arbetsgivarorganisation. I Frisörsök finner du alla anslutna salonger som uppfyller deras medlemskrav på gesällbrev och seriöst företagande. En frisörs utbildning sammanfattas på Frisörlicensen. Det ska vara tryggt att välja frisör!

Visste du att:

De flesta EU länder kräver någon form av licens, utbildningsbevis eller tillstånd för att driva en salong. I Sverige får vem som helst kalla sig frisör med dagens regler.

För att bli behörig frisör krävs det i snitt 3 års utbildning och minst 3000 dokumenterade arbetstimmar innan du kan avlägga Gesällprov för att få Gesällbrevet som yrkesbevis.

Alla salonger i Frisörsök är godkända av Frisörföretagarna. Frisörerna innehar Gesällbrev, godkänd F-skattsedel och ett godkänt kassaregister.

Med 5000 medlemmar är Sveriges Frisörföretagare det största frisörnätverket som arbetar för en seriös och hållbar frisörbransch gentemot politiker och beslutsfattare.

Frisörföretagarna Premium - alla förmåner i ditt medlemskap samlade på ett ställe. Exclusivt för medlemmar i Frisörföretagarna