Hårstudion Ystad

Långgatan 12, Ystad

Endast utbildade seriösa frisörer
Stor stämningsbild Hårstudion
FYN licens logo

Måndag 8.00–18.00
Tisdag 8.00–20.00
Onsdag–Torsdag 8.00–18.00
Fredag 8.00–17.00
Lördag 8.00–13.00

info@haarstudion.se
facebook
Instagram

Professionell hårvård med de senaste trenderna

Vi är 6 glada tjejer i olika åldrar som brinner för vårt alltid roliga och kreativa yrke. Vår mission är nöjda glada kunder.

Tillsammans är vi ett starkt kreativt team som tycker att hår är det roligaste som finns. Hos oss blir du alltid mottagen med ett leende och god kopp kaffe med kaka.

Vi klipper med de senaste teknikerna och färgning har blivit en specialitet hos oss. När du fått din nya frisyr, färgning eller håruppsättning så vill vi att du ska känna dig nöjd till 100% när du lämnar salongen.

På vår salong är ingenting omöjligt – det är du som sätter gränsen!

Välkomna till oss!

Vi använder

Boka alltid en behörig frisör. I frisörsök hittar du dem.
Logo Frisörsföretagarna fågel i cirkel

Bra frisörer ger dig professionell hårvård

Frisörsök är en tjänst av Frisörföretagarna, som är bransch- och arbetsgivarorganisation. I Frisörsök finner du alla anslutna salonger som uppfyller deras medlemskrav på gesällbrev och seriöst företagande. En frisörs utbildning sammanfattas på Frisörlicensen. Det ska vara tryggt att välja frisör!

Visste du att:

De flesta EU länder kräver någon form av licens, utbildningsbevis eller tillstånd för att driva en salong. I Sverige får vem som helst kalla sig frisör med dagens regler.

För att bli behörig frisör krävs det i snitt 3 års utbildning och minst 3000 dokumenterade arbetstimmar innan du kan avlägga Gesällprov för att få Gesällbrevet som yrkesbevis.

Alla salonger i Frisörsök är godkända av Frisörföretagarna. Frisörerna innehar Gesällbrev, godkänd F-skattsedel och ett godkänt kassaregister.

Med 5000 medlemmar är Sveriges Frisörföretagare det största frisörnätverket som arbetar för en seriös och hållbar frisörbransch gentemot politiker och beslutsfattare.