Stor stämningsbild Hårstudion

Välkommen att boka din tid hos oss
Hårstudion Ystad

Långgatan 12
27143 Ystad

Telefon: 041112244

  Boka tid nu

På denna salong kan du boka tid hos frisörer med frisörlicens. I Sverige kan vem som helst kalla sig frisör utan att ha någon utbildning. En frisörlicens har tagits fram för att reglera branschen och den bygger på branschens yrkesprov -del & gesällprov. Här kan du läsa mer om vad licensen innebär.

Mästarbrevet är det högsta beviset på yrkesskicklighet inom ett hantverksyrke. Det utfärdas av Sveriges Hantverksråd enligt de krav som anges i Lag och Förordning om Mästarbrev för hantverkare. Läs mer på mästarregistret

På denna salong kan du lösa in Frisörsföretagarnas presentkort hos en behörig frisör. Här kan du läsa mer om Frisörföretagarnas presentkort

Måndag 8.00–18.00
Tisdag 8.00–20.00
Onsdag–Torsdag 8.00–18.00
Fredag 8.00–17.00
Lördag 8.00–13.00

Ett urval av våra priser

Professionell hårvård med de senaste trenderna

Vi är 6 glada tjejer i olika åldrar som brinner för vårt alltid roliga och kreativa yrke. Vår mission är nöjda glada kunder.

Tillsammans är vi ett starkt kreativt team som tycker att hår är det roligaste som finns. Hos oss blir du alltid mottagen med ett leende och god kopp kaffe med kaka.

Vi klipper med de senaste teknikerna och färgning har blivit en specialitet hos oss. När du fått din nya frisyr, färgning eller håruppsättning så vill vi att du ska känna dig nöjd till 100% när du lämnar salongen.

På vår salong är ingenting omöjligt – det är du som sätter gränsen!

Välkomna till oss!