Hårstudion Ystad

Långgatan 12, Ystad

Endast utbildade seriösa frisörer
Stor stämningsbild Hårstudion
FYN licens logo

Måndag 8.00–18.00
Tisdag 8.00–20.00
Onsdag–Torsdag 8.00–18.00
Fredag 8.00–17.00
Lördag 8.00–13.00

info@haarstudion.se facebook Instagram

Professionell hårvård med de senaste trenderna

Vi är 6 glada tjejer i olika åldrar som brinner för vårt alltid roliga och kreativa yrke. Vår mission är nöjda glada kunder.

Tillsammans är vi ett starkt kreativt team som tycker att hår är det roligaste som finns. Hos oss blir du alltid mottagen med ett leende och god kopp kaffe med kaka.

Vi klipper med de senaste teknikerna och färgning har blivit en specialitet hos oss. När du fått din nya frisyr, färgning eller håruppsättning så vill vi att du ska känna dig nöjd till 100% när du lämnar salongen.

På vår salong är ingenting omöjligt – det är du som sätter gränsen!

Välkomna till oss!

Emmi frisör på Hårstudion
Emmi
Frisör
Evelina frisör på Hårstudion
Evelina
Frisör

Vi använder

Boka alltid en behörig frisör. I frisörsök hittar du dem.
Logo Frisörsföretagarna fågel i cirkel

Bra frisörer ger dig professionell hårvård

Frisörsök är en tjänst av bransch- och arbetsgivarorganisationen  Frisörföretagarna. Hos Frisörsök hittar du alla anslutna salonger som uppfyller organisationens medlemskrav på yrkesbevis och seriöst företagande.

Alla salonger i Frisörsök är godkända av Frisörföretagarna. Frisörerna som finns här innehar godkänd F-skattsedel och ett godkänt kassaregister. På frisörens personliga licens kan du se vilken behörighet den har.

Med 4500 medlemmar är Sveriges Frisörföretagare landets största frisörnätverk som arbetar för en seriös och hållbar frisörbransch gentemot politiker och beslutsfattare.

Det ska vara tryggt att välja frisör.

Visste du att:

För att bli behörig frisör krävs det i snitt tre års utbildning och minst 2000 dokumenterade arbetstimmar innan du kan avlägga gesällprov för att få gesällbrevet som yrkesbevis. I Sverige finns det idag inga krav eller kontroller på den som utövar frisöryrket, till skillnad från många EU-länder som kräver någon form av licens, utbildningsbevis eller tillstånd för att driva en salong.

År 2016 tog därför Frisörernas Yrkesnämnd fram en svensk licens med målsättningen att uppnå krav på licens för att få kalla sig frisör, ett arbete som fortfarande pågår. Frisörlicensen är en kvalitetsgaranti som intygar utbildning, behörighet och seriositet. Detta för att du som kund ska känna dig trygg när du klipper eller färgar ditt hår. Fråga om din frisör har licens.