Hårteam Ystad Ystad

Hamngatan 10, Ystad

Endast utbildade seriösa frisörer
Stor stämningsbild Hårteam Ystad
FYN licens logo Mästarbrev Logo
Utbud

Måndag–Fredag 9.00-18.00
Lördag 8.00-13.00

info@harteam.se
facebook
Instagram

Salongen "på hörnan" vid "Contan"

När du kommer till oss får du ett glatt bemötande av inspirerande frisörer. Vi är gesäll frisörer och följer såklart modet, hämtar inspiration från kurser, visningar och intryck i livet.
Sedan 1999 har Lina Överling drivit salongen men det har funnits salong på Hamngatan 10 sedan 1934.

Eftersom vi är många frisörer här kan hela familjen klippas samtidigt. Välkommen in både man och kvinna, gammal som ung!

Varmt välkomna önskar,
/Lina med personal.

Marie K frisör på Hårteam Ystad
Marie K
Frisör
Jenny frisör på Hårteam Ystad
Jenny
Frisör

Vi använder

Boka alltid en behörig frisör. I frisörsök hittar du dem.
Logo Frisörsföretagarna fågel i cirkel

Bra frisörer ger dig professionell hårvård

Frisörsök är en tjänst av Frisörföretagarna, som är bransch- och arbetsgivarorganisation. I Frisörsök finner du alla anslutna salonger som uppfyller deras medlemskrav på gesällbrev och seriöst företagande. En frisörs utbildning sammanfattas på Frisörlicensen. Det ska vara tryggt att välja frisör!

Visste du att:

De flesta EU länder kräver någon form av licens, utbildningsbevis eller tillstånd för att driva en salong. I Sverige får vem som helst kalla sig frisör med dagens regler.

För att bli behörig frisör krävs det i snitt 3 års utbildning och minst 3000 dokumenterade arbetstimmar innan du kan avlägga Gesällprov för att få Gesällbrevet som yrkesbevis.

Alla salonger i Frisörsök är godkända av Frisörföretagarna. Frisörerna innehar Gesällbrev, godkänd F-skattsedel och ett godkänt kassaregister.

Med 5000 medlemmar är Sveriges Frisörföretagare det största frisörnätverket som arbetar för en seriös och hållbar frisörbransch gentemot politiker och beslutsfattare.