Ett strå vassare Tollarp

Kungsvägen 46, Tollarp

Endast utbildade seriösa frisörer
Stor stämningsbild Ett strå vassare
FYN licens logo

Måndag–Fredag 9.00–18.00

facebook

Välkommen till Ett strå vassare

Vi är 3 tjejer på salongen som jobbar som frisörer varav en som trainee. I våra lokaler finns även massören Eva. Vi är en salong med mål att bli så giftfria som det är möjligt utan att sänka kvalitén på våra produkter och tjänster. Det finns numera flera alternativ till traditionell kemisk hårfärg, vi kan erbjuda olika alternativ. Varmt välkommen till dig som kund in i en lugn, nytänkande och avslappnande miljö där man ska kunna njuta under tiden som man blir vacker.

Vi erbjuder även ett sortiment av hår- och hudvård som är skonsamma för både dig och naturen. I butiken finns även lite andra spännande saker så som doft ljus, och necessärer. Vi är återförsäljare av Davines och Bruns. Kom gärna in och titta vad vi har att erbjuda just nu.

Vi använder

Boka alltid en behörig frisör. I frisörsök hittar du dem.
Logo Frisörsföretagarna fågel i cirkel

Bra frisörer ger dig professionell hårvård

Frisörsök är en tjänst av Frisörföretagarna, som är bransch- och arbetsgivarorganisation. I Frisörsök finner du alla anslutna salonger som uppfyller deras medlemskrav på gesällbrev och seriöst företagande. En frisörs utbildning sammanfattas på Frisörlicensen. Det ska vara tryggt att välja frisör!

Visste du att:

De flesta EU länder kräver någon form av licens, utbildningsbevis eller tillstånd för att driva en salong. I Sverige får vem som helst kalla sig frisör med dagens regler.

För att bli behörig frisör krävs det i snitt 3 års utbildning och minst 3000 dokumenterade arbetstimmar innan du kan avlägga Gesällprov för att få Gesällbrevet som yrkesbevis.

Alla salonger i Frisörsök är godkända av Frisörföretagarna. Frisörerna innehar Gesällbrev, godkänd F-skattsedel och ett godkänt kassaregister.

Med 5000 medlemmar är Sveriges Frisörföretagare det största frisörnätverket som arbetar för en seriös och hållbar frisörbransch gentemot politiker och beslutsfattare.