Stor stämningsbild Ett Strå Vassare
  BOKA ONLINE

044-310770

FYN licens logo

Måndag–Fredag 9.00–18.00

Kungsvägen 46, Tollarp

facebook

Välkommen till Ett strå vassare

Vi är 2 tjejer på salongen som jobbar som frisörer. I våra lokaler finns även massören Eva. Vi är en salong med mål att bli så giftfria som det är möjligt utan att sänka kvalitén på våra produkter och tjänster. Det finns numera flera alternativ till traditionell kemisk hårfärg, vi kan erbjuda olika alternativ. Varmt välkommen till dig som kund in i en lugn, nytänkande och avslappnande miljö där man ska kunna njuta under tiden som man blir vacker.

Vi erbjuder även ett sortiment av smink, hår- och hudvård som är skonsamma för både dig och naturen. I butiken finns även lite andra spännande saker så som funktionste, tandrenanderötter, massage ljus. Kom gärna in och titta vad vi har att erbjuda just nu.

Frisörsök är en tjänst av Frisörföretagarna, som är bransch- och arbetsgivarorganisation. I Frisörsök finner du alla anslutna salonger som uppfyller deras medlemskrav på gesällbrev och seriöst företagande. En frisörs utbildning sammanfattas på Frisörlicensen. Det ska vara tryggt att välja frisör!