Stor stämningsbild Ett Strå Vassare

Välkommen att boka din tid hos oss
Ett Strå Vassare Tollarp

Kungsvägen 46
29010 Tollarp

Telefon: 044-310770

  Boka tid nu

På denna salong kan du boka tid hos frisörer med frisörlicens. I Sverige kan vem som helst kalla sig frisör utan att ha någon utbildning. En frisörlicens har tagits fram för att reglera branschen och den bygger på branschens yrkesprov -del & gesällprov. Här kan du läsa mer om vad licensen innebär.

Mästarbrevet är det högsta beviset på yrkesskicklighet inom ett hantverksyrke. Det utfärdas av Sveriges Hantverksråd enligt de krav som anges i Lag och Förordning om Mästarbrev för hantverkare. Läs mer på mästarregistret

På denna salong kan du lösa in Frisörsföretagarnas presentkort hos en behörig frisör. Här kan du läsa mer om Frisörföretagarnas presentkort

Måndag–Fredag 9.00–18.00

Ett urval av våra priser

Välkommen till Ett strå vassare

Vi är 2 tjejer på salongen som jobbar som frisörer. I våra lokaler finns även massören Eva. Vi är en salong med mål att bli så giftfria som det är möjligt utan att sänka kvalitén på våra produkter och tjänster. Det finns numera flera alternativ till traditionell kemisk hårfärg, vi kan erbjuda olika alternativ. Varmt välkommen till dig som kund in i en lugn, nytänkande och avslappnande miljö där man ska kunna njuta under tiden som man blir vacker.

Vi erbjuder även ett sortiment av smink, hår- och hudvård som är skonsamma för både dig och naturen. I butiken finns även lite andra spännande saker så som funktionste, tandrenanderötter, massage ljus. Kom gärna in och titta vad vi har att erbjuda just nu.