Endast utbildade seriösa frisörer
Stor stämningsbild Hårkällar`n

Hårkällar`n

024313964

Vasagatan 13, Borlänge

Mästarbrev Logo

Måndag–Torsdag 9.00–18.00
Fredag 8.30–14.00

karin.persson9@gmail.com

Välkomna till oss på Hårkällar 'n

Vi som jobbar här heter Karin och EvaBritt. Förutom att vi har många år inom frisöryrket är vi även auktoriserade hårologer med egen produktserie.

Ring och boka din tid:
Karin 0243–13964
EvaBritt 0243–225030

HAROLOGI-harkallarn

Vi använder

Boka alltid en behörig frisör. I frisörsök hittar du dem.
Logo Frisörsföretagarna fågel i cirkel

Bra frisörer ger dig professionell hårvård

Frisörsök är en tjänst av Frisörföretagarna, som är bransch- och arbetsgivarorganisation. I Frisörsök finner du alla anslutna salonger som uppfyller deras medlemskrav på gesällbrev och seriöst företagande. En frisörs utbildning sammanfattas på Frisörlicensen. Det ska vara tryggt att välja frisör!

Visste du att:

De flesta EU länder kräver någon form av licens, utbildningsbevis eller tillstånd för att driva en salong. I Sverige får vem som helst kalla sig frisör med dagens regler.

För att bli behörig frisör krävs det i snitt 3 års utbildning och minst 3000 dokumenterade arbetstimmar innan du kan avlägga Gesällprov för att få Gesällbrevet som yrkesbevis.

Alla salonger i Frisörsök är godkända av Frisörföretagarna. Frisörerna innehar Gesällbrev, godkänd F-skattsedel och ett godkänt kassaregister.

Med 5000 medlemmar är Sveriges Frisörföretagare det största frisörnätverket som arbetar för en seriös och hållbar frisörbransch gentemot politiker och beslutsfattare.