Hårizont Iksu Umeå

Petrus Laestadiusväg 5, Umeå

Endast utbildade seriösa frisörer
Stor stämningsbild Hårizont Iksu

Måndag–Torsdag 8.00–18.00
Fredag 8.00–17.00
Lördag Stängt

info@harizont.com
Instagram

Den sportiga och kreativa salongen

Hårizont Iksu är den sportiga, kreativa salongen på IKSU sportcenter. Salongen ligger alldeles bakom receptionen inne i IKSU-huset.
På salongen finns det givetvis ett stort utbud av hårprodukter, samt ett mindre smyckessortiment.

För oss är det viktigt att hålla hög kvalité. Vi utbildar oss ständigt och vill att du som kund ska känna inspiration och förtroende. Vi uppdaterar oss med de nyaste trenderna med Eleven, Wella, American Crew med flera. Dessutom har du möjlighet att njuta av ryggmassage i våra sköna schamponeringsstolar!

På Hårizont IKSU har du som är universitetsstuderande eller IKSU-medlem 10% rabatt på alla behandlingar. Gäller måndag-torsdag då du är färdigbehandlad före kl 11.00 (Rabatterna gäller ej brud, uppsättningar, frans – och bryn-färgning / plockning och hårförlängning).

Vi använder

Boka alltid en behörig frisör. I frisörsök hittar du dem.
Logo Frisörsföretagarna fågel i cirkel

Bra frisörer ger dig professionell hårvård

Frisörsök är en tjänst av Frisörföretagarna, som är bransch- och arbetsgivarorganisation. I Frisörsök finner du alla anslutna salonger som uppfyller deras medlemskrav på gesällbrev och seriöst företagande. En frisörs utbildning sammanfattas på Frisörlicensen. Det ska vara tryggt att välja frisör!

Visste du att:

De flesta EU länder kräver någon form av licens, utbildningsbevis eller tillstånd för att driva en salong. I Sverige får vem som helst kalla sig frisör med dagens regler.

För att bli behörig frisör krävs det i snitt 3 års utbildning och minst 3000 dokumenterade arbetstimmar innan du kan avlägga Gesällprov för att få Gesällbrevet som yrkesbevis.

Alla salonger i Frisörsök är godkända av Frisörföretagarna. Frisörerna innehar Gesällbrev, godkänd F-skattsedel och ett godkänt kassaregister.

Med 5000 medlemmar är Sveriges Frisörföretagare det största frisörnätverket som arbetar för en seriös och hållbar frisörbransch gentemot politiker och beslutsfattare.