Lintotten Hårfixeri Umeå

Kungsgatan 36, Umeå

Endast utbildade seriösa frisörer
Stor stämningsbild Lintotten Hårfixeri
FYN licens logo
Utbud

Mån–Onsdag 9.00-20.00
Torsdag 9.00-19.00
Fredag 9.00–15.00
Lördag, Söndag Stängt

På Lintotten har vi vidtagit försiktighetsåtgärder och följer Folkhälsomyndighetens råd och regler.
Vi är noga med att sprita arbetsplatser och använder alltid en nytvättad klippkappa till varje kund.

Vi är måna om att du som kund skall känna dig trygg därför använder vi visir eller munskydd.

Välkommen in till oss.

ps. har du inte med dig eget munskydd så får du ett munskydd av oss.

info@lintotten.se
facebook

Vi vill ge dig som kund det bästa för dig

Frisörsalongen Lintotten har funnits i Umeå sedan länge. Ända sedan starten har vi haft vår lokal på Kungsgatan. Vi är tre frisörer och delägare på salongen Lena, Ann-Charlotte och Gunilla.

Vi söker ständigt efter inspiration – det kan komma från tidningar, mässor, en runda på stan eller under en promenad i naturen. Vår ambition är att vara öppna för förändring och nyheter. Därför åker vi ofta på utbildning och visningar för att alltid vara uppdaterade med de senaste inom hår – tekniskt, färgmässigt och inspirationsmässigt sett.

Välkommen in så berättar vi mer!

Vi har utvalda kvalitetsprodukter för alla hårtyper. Självklart jobbar vi bara med de bästa märkena och sätter ditt hår i centrum.

 

  • , Lintotten Hårfixeri
  • , Lintotten Hårfixeri
  • , Lintotten Hårfixeri
  • , Lintotten Hårfixeri
  • , Lintotten Hårfixeri

Vi använder

Boka alltid en behörig frisör. I frisörsök hittar du dem.
Logo Frisörsföretagarna fågel i cirkel

Bra frisörer ger dig professionell hårvård

Frisörsök är en tjänst av Frisörföretagarna, som är bransch- och arbetsgivarorganisation. I Frisörsök finner du alla anslutna salonger som uppfyller deras medlemskrav på gesällbrev och seriöst företagande. En frisörs utbildning sammanfattas på Frisörlicensen. Det ska vara tryggt att välja frisör!

Visste du att:

De flesta EU länder kräver någon form av licens, utbildningsbevis eller tillstånd för att driva en salong. I Sverige får vem som helst kalla sig frisör med dagens regler.

För att bli behörig frisör krävs det i snitt 3 års utbildning och minst 3000 dokumenterade arbetstimmar innan du kan avlägga Gesällprov för att få Gesällbrevet som yrkesbevis.

Alla salonger i Frisörsök är godkända av Frisörföretagarna. Frisörerna innehar Gesällbrev, godkänd F-skattsedel och ett godkänt kassaregister.

Med 5000 medlemmar är Sveriges Frisörföretagare det största frisörnätverket som arbetar för en seriös och hållbar frisörbransch gentemot politiker och beslutsfattare.