Lintotten Hårfixeri Umeå

Kungsgatan 36, Umeå

Endast utbildade seriösa frisörer
Stor stämningsbild Lintotten Hårfixeri
FYN licens logo
Utbud

Mån–Onsdag 9.00-20.00
Torsdag 9.00-19.00
Fredag 9.00–15.00
Lördag, Söndag Stängt

Så roligt om just DU vill besöka oss. Känner du för en ny frisyr/färg eller har du något annat på din önskelista? Vi hjälper dig gärna. För att boka din tid ring oss på 090-140700.
Välkommen

info@lintotten.se facebook

Vi vill ge dig som kund det bästa för dig

Frisörsalongen Lintotten har funnits i Umeå sedan länge. Ända sedan starten har vi haft vår lokal på Kungsgatan. Vi är tre frisörer och delägare på salongen Lena, Ann-Charlotte och Gunilla.

Vi söker ständigt efter inspiration – det kan komma från tidningar, mässor, en runda på stan eller under en promenad i naturen. Vår ambition är att vara öppna för förändring och nyheter. Därför åker vi ofta på utbildning och visningar för att alltid vara uppdaterade med de senaste inom hår – tekniskt, färgmässigt och inspirationsmässigt sett.

Välkommen in så berättar vi mer!

Vi har utvalda kvalitetsprodukter för alla hårtyper. Självklart jobbar vi bara med de bästa märkena och sätter ditt hår i centrum.

 

  • , Lintotten Hårfixeri
  • , Lintotten Hårfixeri
  • , Lintotten Hårfixeri
  • , Lintotten Hårfixeri
  • , Lintotten Hårfixeri

Vi använder

Boka alltid en behörig frisör. I frisörsök hittar du dem.

Fler salonger i närheten av Lintotten Hårfixeri

Logo Frisörsföretagarna fågel i cirkel

Bra frisörer ger dig professionell hårvård

Frisörsök är en tjänst av bransch- och arbetsgivarorganisationen  Frisörföretagarna. Hos Frisörsök hittar du alla anslutna salonger som uppfyller organisationens medlemskrav på yrkesbevis och seriöst företagande.

Alla salonger i Frisörsök är godkända av Frisörföretagarna. Frisörerna som finns här innehar godkänd F-skattsedel och ett godkänt kassaregister. På frisörens personliga licens kan du se vilken behörighet den har.

Med 4500 medlemmar är Sveriges Frisörföretagare landets största frisörnätverk som arbetar för en seriös och hållbar frisörbransch gentemot politiker och beslutsfattare.

Det ska vara tryggt att välja frisör.

Visste du att:

För att bli behörig frisör krävs det i snitt tre års utbildning och minst 2000 dokumenterade arbetstimmar innan du kan avlägga gesällprov för att få gesällbrevet som yrkesbevis. I Sverige finns det idag inga krav eller kontroller på den som utövar frisöryrket, till skillnad från många EU-länder som kräver någon form av licens, utbildningsbevis eller tillstånd för att driva en salong.

År 2016 tog därför Frisörernas Yrkesnämnd fram en svensk licens med målsättningen att uppnå krav på licens för att få kalla sig frisör, ett arbete som fortfarande pågår. Frisörlicensen är en kvalitetsgaranti som intygar utbildning, behörighet och seriositet. Detta för att du som kund ska känna dig trygg när du klipper eller färgar ditt hår. Fråga om din frisör har licens.