Stor stämningsbild Lintotten Hårfixeri

Boka en bra frisör i Umeå ✂
Lintotten Hårfixeri

Telefon: 090-140700

Kungsgatan 36
90325 Umeå

På denna salong kan du boka tid hos frisörer med frisörlicens. I Sverige kan vem som helst kalla sig frisör utan att ha någon utbildning. En frisörlicens har tagits fram för att reglera branschen och den bygger på branschens yrkesprov -del & gesällprov. Här kan du läsa mer om vad licensen innebär.

Mästarbrevet är det högsta beviset på yrkesskicklighet inom ett hantverksyrke. Det utfärdas av Sveriges Hantverksråd enligt de krav som anges i Lag och Förordning om Mästarbrev för hantverkare. Läs mer på mästarregistret

På denna salong kan du lösa in Frisörsföretagarnas presentkort hos en behörig frisör. Här kan du läsa mer om Frisörföretagarnas presentkort

Mån–Onsdag 9.00-20.00
Torsdag 9.00-19.00
Fredag 9.00–15.00
Lördag, Söndag Stängt

Ett urval av våra priser

Vi vill ge dig som kund det bästa för dig

Frisörsalongen Lintotten har funnits i Umeå sedan länge. Ända sedan starten har vi haft vår lokal på Kungsgatan. Vi är tre frisörer och delägare på salongen Lena, Ann-Charlotte och Gunilla.

Vi söker ständigt efter inspiration – det kan komma från tidningar, mässor, en runda på stan eller under en promenad i naturen. Vår ambition är att vara öppna för förändring och nyheter. Därför åker vi ofta på utbildning och visningar för att alltid vara uppdaterade med de senaste inom hår – tekniskt, färgmässigt och inspirationsmässigt sett.

Välkommen in så berättar vi mer!

Vi har utvalda kvalitetsprodukter för alla hårtyper. Självklart jobbar vi bara med de bästa märkena och sätter ditt hår i centrum.

 

Ann-Charlotte frisör på Lintotten Hårfixeri
Ann-Charlotte
Frisör

Delägare och frisör.

Lena frisör på Lintotten Hårfixeri
Lena
Frisör

Delägare och frisör.

Gunilla frisör på Lintotten Hårfixeri
Gunilla
Frisör

Delägare och frisör.