Hårizont City Umeå

Skolgatan 51, Umeå

Endast utbildade seriösa frisörer
Stor stämningsbild Hårizont City
Utbud

Måndag–Torsdag 8.00–18.00
Fredag 8.00–17.00
Lördag 9.30–15.00

info@horizont.com
Instagram

Den klassiska salongen

Hårizont City är den kreativa salongen i centrala Umeå. Vi är en heltäckande salong med alla typer av behandlingar du behöver inom hårvård. Du hittar oss på Skolgatan 51.

Förutom frisering hittar ni även vår skönhetsavdelning här. Hudvård, naglar, fransförlängning och lash lift är några av de behandlingar som vi erbjuder.

På City-salongen finns ett brett sortiment av smycken från Edblad, smink från PÜR, tvålar, doftljus och allt du kan tänkas behöva i hårväg.

Ring eller boka din tid online!

Michelle frisör på Hårizont City
Michelle
Fransstylist

Jobbar på City.

Camilla L frisör på Hårizont City
Camilla L
Nagelteknolog

Jobbar på City.

Vi använder

Boka alltid en behörig frisör. I frisörsök hittar du dem.
Logo Frisörsföretagarna fågel i cirkel

Bra frisörer ger dig professionell hårvård

Frisörsök är en tjänst av Frisörföretagarna, som är bransch- och arbetsgivarorganisation. I Frisörsök finner du alla anslutna salonger som uppfyller deras medlemskrav på gesällbrev och seriöst företagande. En frisörs utbildning sammanfattas på Frisörlicensen. Det ska vara tryggt att välja frisör!

Visste du att:

De flesta EU länder kräver någon form av licens, utbildningsbevis eller tillstånd för att driva en salong. I Sverige får vem som helst kalla sig frisör med dagens regler.

För att bli behörig frisör krävs det i snitt 3 års utbildning och minst 3000 dokumenterade arbetstimmar innan du kan avlägga Gesällprov för att få Gesällbrevet som yrkesbevis.

Alla salonger i Frisörsök är godkända av Frisörföretagarna. Frisörerna innehar Gesällbrev, godkänd F-skattsedel och ett godkänt kassaregister.

Med 5000 medlemmar är Sveriges Frisörföretagare det största frisörnätverket som arbetar för en seriös och hållbar frisörbransch gentemot politiker och beslutsfattare.