Stor stämningsbild Hårizont City

Välkommen att boka din tid hos oss
Hårizont City Umeå

Skolgatan 51
90327 Umeå

Telefon: 090-124202

  Boka tid nu

På denna salong kan du boka tid hos frisörer med frisörlicens. I Sverige kan vem som helst kalla sig frisör utan att ha någon utbildning. En frisörlicens har tagits fram för att reglera branschen och den bygger på branschens yrkesprov -del & gesällprov. Här kan du läsa mer om vad licensen innebär.

Mästarbrevet är det högsta beviset på yrkesskicklighet inom ett hantverksyrke. Det utfärdas av Sveriges Hantverksråd enligt de krav som anges i Lag och Förordning om Mästarbrev för hantverkare. Läs mer på mästarregistret

På denna salong kan du lösa in Frisörsföretagarnas presentkort hos en behörig frisör. Här kan du läsa mer om Frisörföretagarnas presentkort

Måndag–Fredag 8.00–18.00
Lördag 9.30–15.00

Ett urval av våra priser


info@harizont.com

Vi finns också på:

HÅRIZONT CITY – DEN KLASSISKA SALONGEN

Hårizont City är den kreativa salongen i centrala Umeå.
Vi är en heltäckande salong med alla typer av behandlingar du behöver inom hårvård. Vi gör även fransförlängning.

Våra hudterapeuter kan även erbjuda vissa ansiktsbehandlingar, vaxning, frans – och brynfärg, massage och fotvård. Kontakta oss för mer information!

På City-salongen hittar du också ett brett sortiment av smycken från EDBLAD, smink från BareMinerals, allt du kan tänkas behöva i hårväg samt vår mysiga Home-hörna med tvålar, doftljus och annat smått och gott för hemmet.

Ring eller boka din tid online!