Endast utbildade seriösa frisörer

Stor stämningsbild Hårizont City
  BOKA ONLINE

090-124202

Skolgatan 51, Umeå

Måndag–Fredag 8.00–18.00
Lördag 9.30–15.00

info@harizont.com
Instagram

HÅRIZONT CITY – DEN KLASSISKA SALONGEN

Hårizont City är den kreativa salongen i centrala Umeå.
Vi är en heltäckande salong med alla typer av behandlingar du behöver inom hårvård. Vi gör även fransförlängning.

Våra hudterapeuter kan även erbjuda vissa ansiktsbehandlingar, vaxning, frans – och brynfärg, massage och fotvård. Kontakta oss för mer information!

På City-salongen hittar du också ett brett sortiment av smycken från EDBLAD, smink från BareMinerals, allt du kan tänkas behöva i hårväg samt vår mysiga Home-hörna med tvålar, doftljus och annat smått och gott för hemmet.

Ring eller boka din tid online!

Vi använder

Logo Frisörsföretagarna fågel i cirkel

Bra frisörer ger dig proffessionell hårvård

Frisörsök är en tjänst av Frisörföretagarna, som är bransch- och arbetsgivarorganisation. I Frisörsök finner du alla anslutna salonger som uppfyller deras medlemskrav på gesällbrev och seriöst företagande. En frisörs utbildning sammanfattas på Frisörlicensen. Det ska vara tryggt att välja frisör!

Visste du att:

De flesta EU länder kräver någon form av licens, utbildningsbevis eller tillstånd för att driva en salong. I Sverige får vem som helst kalla sig frisör med dagens regler.

För att bli behörig frisör krävs det i snitt 3 års utbildning och minst 3000 dokumenterade arbetstimmar innan du kan avlägga Gesällprov för att få Gesällbrevet som yrkesbevis.

Alla salonger i Frisörsök är godkända av Frisörföretagarna. Frisörerna innehar Gesällbrev, godkänd F-skattsedel och ett godkänt kassaregister.

Med 5000 medlemmar är Sveriges Frisörföretagare det största frisörnätverket som arbetar för en seriös och hållbar frisörbransch gentemot politiker och beslutsfattare.

Frisörföretagarna Premium - alla förmåner i ditt medlemskap samlade på ett ställe. Exclusivt för medlemmar i Frisörföretagarna