Hårfixarna Träslövsläge

Tångvägen 20, Träslövsläge

Endast utbildade seriösa frisörer
Stor stämningsbild Hårfixarna
FYN licens logo
Utbud

Måndag–Fredag 9.00–18.00

harfixarna@outlook.com
facebook

Vårt mål är att våra kunder ska vara 100% nöjda

Välkommen till Hårfixarna i Träslövsläge (ett litet fiskeläger 6km söder om Varberg) Vi gör allt inom hårvård. En liten mysig salong i en lugn och härlig miljö :) Trevlig personal som gör allt för att du som kund ska bli nöjd! Vi har alla Frisörlicens och är utbildade Hårologer. Vill du göra en hårförlängning fixar vi det med Hairtalk eller går du i bröllopstankar?

Här är Salongen som hjälper dig med det mesta :)
Och det bästa av allt… Vi ÄLSKAR vårat jobb!!!

Susanne frisör på Hårfixarna
Susanne
Frisör
Malou frisör på Hårfixarna
Malou
Frisör
Madeleine frisör på Hårfixarna
Madeleine
Frisör
Linnea frisör på Hårfixarna
Linnea
Frisör
Johanna frisör på Hårfixarna
Johanna
Frisör
Camilla frisör på Hårfixarna
Camilla
Frisör
Timea frisör på Hårfixarna
Timea
Frisör
Matilda frisör på Hårfixarna
Matilda
Frisör

Vi använder

Boka alltid en behörig frisör. I frisörsök hittar du dem.
Logo Frisörsföretagarna fågel i cirkel

Bra frisörer ger dig professionell hårvård

Frisörsök är en tjänst av Frisörföretagarna, som är bransch- och arbetsgivarorganisation. I Frisörsök finner du alla anslutna salonger som uppfyller deras medlemskrav på gesällbrev och seriöst företagande. En frisörs utbildning sammanfattas på Frisörlicensen. Det ska vara tryggt att välja frisör!

Visste du att:

De flesta EU länder kräver någon form av licens, utbildningsbevis eller tillstånd för att driva en salong. I Sverige får vem som helst kalla sig frisör med dagens regler.

För att bli behörig frisör krävs det i snitt 3 års utbildning och minst 3000 dokumenterade arbetstimmar innan du kan avlägga Gesällprov för att få Gesällbrevet som yrkesbevis.

Alla salonger i Frisörsök är godkända av Frisörföretagarna. Frisörerna innehar Gesällbrev, godkänd F-skattsedel och ett godkänt kassaregister.

Med 5000 medlemmar är Sveriges Frisörföretagare det största frisörnätverket som arbetar för en seriös och hållbar frisörbransch gentemot politiker och beslutsfattare.