Endast utbildade seriösa frisörer

Stor stämningsbild Hår & Shop Salongen
  BOKA ONLINE

060557601

Färjevägen 29, Alnö

Måndag–Onsdag 9.00–18.00
Torsdag 9.00–20.00
Fredag 9.00–16.00
Lördag, Söndag Stängt

Utbud

info@haroshop.se
facebook
Se vår hemsida för aktuella priser och behandlingar

Din salong för ditt välbefinnande

Med sina 35 år i branschen driver Anniqa Wikman Hår&Shop Salongen på Alnö i närheten av Sundsvall. På salongen arbetar Anniqa tillsammans med Sara Nygren. Vi erbjuder även en liten ”shop” där du som kund kan köpa kvalitativa produkter som täcker dina behov.

Hår&Shop Salongen har en bred och inarbetad kundkrets där vissa hängt med i många år vilket gör att vi får en personlig relation till våra kunder. Till den lugna miljön på salongen kommer kunder i alla åldrar för att klippas. Känsla, välbefinnande, bred kompetens, kvalité och ett personligt bemötande är grundstenarna hos oss.

Välkommen!

Vi använder

Boka alltid en behörig frisör. I frisörsök hittar du dem.
Logo Frisörsföretagarna fågel i cirkel

Bra frisörer ger dig proffessionell hårvård

Frisörsök är en tjänst av Frisörföretagarna, som är bransch- och arbetsgivarorganisation. I Frisörsök finner du alla anslutna salonger som uppfyller deras medlemskrav på gesällbrev och seriöst företagande. En frisörs utbildning sammanfattas på Frisörlicensen. Det ska vara tryggt att välja frisör!

Visste du att:

De flesta EU länder kräver någon form av licens, utbildningsbevis eller tillstånd för att driva en salong. I Sverige får vem som helst kalla sig frisör med dagens regler.

För att bli behörig frisör krävs det i snitt 3 års utbildning och minst 3000 dokumenterade arbetstimmar innan du kan avlägga Gesällprov för att få Gesällbrevet som yrkesbevis.

Alla salonger i Frisörsök är godkända av Frisörföretagarna. Frisörerna innehar Gesällbrev, godkänd F-skattsedel och ett godkänt kassaregister.

Med 5000 medlemmar är Sveriges Frisörföretagare det största frisörnätverket som arbetar för en seriös och hållbar frisörbransch gentemot politiker och beslutsfattare.