Stor stämningsbild Hår & Shop Salongen

Välkommen att boka din tid hos oss
Hår & Shop Salongen Alnö

Färjevägen 29
86531 Alnö

Telefon: 060-557601

  Boka tid nu

På denna salong kan du boka tid hos frisörer med frisörlicens. I Sverige kan vem som helst kalla sig frisör utan att ha någon utbildning. En frisörlicens har tagits fram för att reglera branschen och den bygger på branschens yrkesprov -del & gesällprov. Här kan du läsa mer om vad licensen innebär.

Mästarbrevet är det högsta beviset på yrkesskicklighet inom ett hantverksyrke. Det utfärdas av Sveriges Hantverksråd enligt de krav som anges i Lag och Förordning om Mästarbrev för hantverkare. Läs mer på mästarregistret

På denna salong kan du lösa in Frisörsföretagarnas presentkort hos en behörig frisör. Här kan du läsa mer om Frisörföretagarnas presentkort

Måndag–Onsdag 9.00–18.00
Torsdag 9.00–20.00
Fredag 9.00–16.00
Lördag, Söndag Stängt

Ett urval av våra priser

Din salong för ditt välbefinnande

Med sina 35 år i branschen driver Anniqa Wikman Hår&Shop Salongen på Alnö i närheten av Sundsvall. På salongen arbetar Anniqa tillsammans med Sara Nygren. Vi erbjuder även en liten ”shop” där du som kund kan köpa kvalitativa produkter som täcker dina behov.

Hår&Shop Salongen har en bred och inarbetad kundkrets där vissa hängt med i många år vilket gör att vi får en personlig relation till våra kunder. Till den lugna miljön på salongen kommer kunder i alla åldrar för att klippas. Känsla, välbefinnande, bred kompetens, kvalité och ett personligt bemötande är grundstenarna hos oss.

Välkommen!