Hair & Beauty By B Täby

Gustav Bergs Väg 17 A nb, Täby

Endast utbildade seriösa frisörer
Stor stämningsbild Hair & Beauty By B
FYN licens logo

Måndag–Onsdag 10.00–18.00
Torsdag 10.00–19.00
Fredag 10.00–18.00
Lördag 10.00–15.00
Söndag Stängt

info@hairnbeauty.nu
Instagram

Välkommen till vårt professionella frisör team

Vi är ett gäng glada och positiva frisörer som är inriktade på att du som kund ska känna dig sedd, hörd och omhändertagen när Du kommer till oss!

Vi är alltid uppdaterade med det senaste inom hår, trender, färg, styling samt make up. Vi arbetar med det bästa märket inom hårvård: LOREAL PROFESSIONNEL’s högteknologiska hårprodukter. INOA är en av deras senaste lanseringar, ammoniakfri hårfärg som är olje baserad, luktfri och har optimal hårbottens komfort samt en långvarig färgintesitet.

Välkomna in till oss!

Vi använder

Boka alltid en behörig frisör. I frisörsök hittar du dem.
Logo Frisörsföretagarna fågel i cirkel

Bra frisörer ger dig professionell hårvård

Frisörsök är en tjänst av Frisörföretagarna, som är bransch- och arbetsgivarorganisation. I Frisörsök finner du alla anslutna salonger som uppfyller deras medlemskrav på gesällbrev och seriöst företagande. En frisörs utbildning sammanfattas på Frisörlicensen. Det ska vara tryggt att välja frisör!

Visste du att:

De flesta EU länder kräver någon form av licens, utbildningsbevis eller tillstånd för att driva en salong. I Sverige får vem som helst kalla sig frisör med dagens regler.

För att bli behörig frisör krävs det i snitt 3 års utbildning och minst 3000 dokumenterade arbetstimmar innan du kan avlägga Gesällprov för att få Gesällbrevet som yrkesbevis.

Alla salonger i Frisörsök är godkända av Frisörföretagarna. Frisörerna innehar Gesällbrev, godkänd F-skattsedel och ett godkänt kassaregister.

Med 5000 medlemmar är Sveriges Frisörföretagare det största frisörnätverket som arbetar för en seriös och hållbar frisörbransch gentemot politiker och beslutsfattare.