Hair & Beauty By B Täby

Gustav Bergs Väg 17 A nb, Täby

Endast utbildade seriösa frisörer
Stor stämningsbild Hair & Beauty By B
FYN licens logo

Måndag–Onsdag 10.00–18.00
Torsdag 10.00–19.00
Fredag 10.00–18.00
Lördag 10.00–15.00
Söndag Stängt

info@hairnbeauty.nu
Instagram

Välkommen till vårt professionella frisör team

Vi är ett gäng glada och positiva frisörer som är inriktade på att du som kund ska känna dig sedd, hörd och omhändertagen när Du kommer till oss!

Vi är alltid uppdaterade med det senaste inom hår, trender, färg, styling samt make up. Vi arbetar med det bästa märket inom hårvård: LOREAL PROFESSIONNEL’s högteknologiska hårprodukter. INOA är en av deras senaste lanseringar, ammoniakfri hårfärg som är olje baserad, luktfri och har optimal hårbottens komfort samt en långvarig färgintesitet.

Välkomna in till oss!

Vi använder

Boka alltid en behörig frisör. I frisörsök hittar du dem.
Logo Frisörsföretagarna fågel i cirkel

Bra frisörer ger dig professionell hårvård

Frisörsök är en tjänst av bransch- och arbetsgivarorganisationen  Frisörföretagarna. Hos Frisörsök hittar du alla anslutna salonger som uppfyller organisationens medlemskrav på yrkesbevis och seriöst företagande.

Alla salonger i Frisörsök är godkända av Frisörföretagarna. Frisörerna som finns här innehar godkänd F-skattsedel och ett godkänt kassaregister. På frisörens personliga licens kan du se vilken behörighet den har.

Med 4500 medlemmar är Sveriges Frisörföretagare landets största frisörnätverk som arbetar för en seriös och hållbar frisörbransch gentemot politiker och beslutsfattare.

Det ska vara tryggt att välja frisör.

Visste du att:

För att bli behörig frisör krävs det i snitt tre års utbildning och minst 2000 dokumenterade arbetstimmar innan du kan avlägga gesällprov för att få gesällbrevet som yrkesbevis. I Sverige finns det idag inga krav eller kontroller på den som utövar frisöryrket, till skillnad från många EU-länder som kräver någon form av licens, utbildningsbevis eller tillstånd för att driva en salong.

År 2016 tog därför Frisörernas Yrkesnämnd fram en svensk licens med målsättningen att uppnå krav på licens för att få kalla sig frisör, ett arbete som fortfarande pågår. Frisörlicensen är en kvalitetsgaranti som intygar utbildning, behörighet och seriositet. Detta för att du som kund ska känna dig trygg när du klipper eller färgar ditt hår. Fråga om din frisör har licens.