Endast utbildade seriösa frisörer

Frisörboden I Linghem

Stor stämningsbild Frisörboden I Linghem

013-70434

Himnavägen 153, Linghem

FYN licens logo

Måndag Stängt
Tisdag–Onsdag 10.00–18.00
Torsdag 15.00–21.00
Fredag 10.00–18.00
Lördag 9.00–14.00
Söndag Stängt

Ring oss för tidsbokning

ulrika.kahrle@telia.com
facebook
Instagram

Siktar på proffessionalitet och kvalitet

Frisörboden har funnits i Linghem sedan 1998 och ägs och drivs av mig Ulrika Kahrle. Här får du alltid ett varmt bemötande och professionell service. Vi ser alltid till att du får dina hårdrömmar uppfyllda på bästa sätt.

Varmt välkommen in till salongen!

  • , Frisörboden I Linghem
Boka alltid en behörig frisör. I frisörsök hittar du dem.
Logo Frisörsföretagarna fågel i cirkel

Bra frisörer ger dig proffessionell hårvård

Frisörsök är en tjänst av Frisörföretagarna, som är bransch- och arbetsgivarorganisation. I Frisörsök finner du alla anslutna salonger som uppfyller deras medlemskrav på gesällbrev och seriöst företagande. En frisörs utbildning sammanfattas på Frisörlicensen. Det ska vara tryggt att välja frisör!

Visste du att:

De flesta EU länder kräver någon form av licens, utbildningsbevis eller tillstånd för att driva en salong. I Sverige får vem som helst kalla sig frisör med dagens regler.

För att bli behörig frisör krävs det i snitt 3 års utbildning och minst 3000 dokumenterade arbetstimmar innan du kan avlägga Gesällprov för att få Gesällbrevet som yrkesbevis.

Alla salonger i Frisörsök är godkända av Frisörföretagarna. Frisörerna innehar Gesällbrev, godkänd F-skattsedel och ett godkänt kassaregister.

Med 5000 medlemmar är Sveriges Frisörföretagare det största frisörnätverket som arbetar för en seriös och hållbar frisörbransch gentemot politiker och beslutsfattare.