Charme Lidköping

Mellbygatan 12, Lidköping

Endast utbildade seriösa frisörer
Stor stämningsbild Charme
FYN licens logo
Utbud

Måndag-Onsdag 9.00-18.00
Torsdag Stängt
Fredag 9.00-18.00

charmefrisering@gmail.com
facebook

Personligt och professionellt

Jag som driver Charme heter Viveka Johansson och jag har haft min egen salong nu i 26 år. Numera delar jag och en kollega gemensam lokal. På salongen finns även en Shop och här erbjuds hårvård och styling från Beverly Hills, Zens Therapy, Goldwell, Grazette och NAK. Salongen är lätt att komma in i med rullator och rullstol.

Varmt välkommen in!

  • , Charme
Viveka frisör på Charme
Viveka
Frisör

Vi använder

Boka alltid en behörig frisör. I frisörsök hittar du dem.
Logo Frisörsföretagarna fågel i cirkel

Bra frisörer ger dig professionell hårvård

Frisörsök är en tjänst av Frisörföretagarna, som är bransch- och arbetsgivarorganisation. I Frisörsök finner du alla anslutna salonger som uppfyller deras medlemskrav på gesällbrev och seriöst företagande. En frisörs utbildning sammanfattas på Frisörlicensen. Det ska vara tryggt att välja frisör!

Visste du att:

De flesta EU länder kräver någon form av licens, utbildningsbevis eller tillstånd för att driva en salong. I Sverige får vem som helst kalla sig frisör med dagens regler.

För att bli behörig frisör krävs det i snitt 3 års utbildning och minst 3000 dokumenterade arbetstimmar innan du kan avlägga Gesällprov för att få Gesällbrevet som yrkesbevis.

Alla salonger i Frisörsök är godkända av Frisörföretagarna. Frisörerna innehar Gesällbrev, godkänd F-skattsedel och ett godkänt kassaregister.

Med 5000 medlemmar är Sveriges Frisörföretagare det största frisörnätverket som arbetar för en seriös och hållbar frisörbransch gentemot politiker och beslutsfattare.