Om Frisörsök
Saloger i närheten
Salonger med Frisörlicens

by déco Kiruna Kiruna

Vänortsgatan 6, Kiruna

Endast utbildade seriösa frisörer
Stor stämningsbild by déco Kiruna
FYN licens logo
Utbud

salongenkiruna@bydeco.se
facebook

Vi vill att man ska uppleva ett "WOW"

Våra kunder ska känna sig trygga. Vi har gedigen färgteknisk kompetens. Som grundare och Creative Director är jag även Wellafärgtekniker/utbildare sedan flera år tillbaka. Jag undervisar nu by décos frisörer kontinuerligt för att vi alltid ska vara så bra vi bara kan.

Vårt kunderbjudande ska vara holistisk och skapa ett kundvärde som matchar våra kunders behov. Våra frisörer brinner för klippning och färgning och det är naturligt för oss att samarbeta med bra ekologiska produkter och allergivänlig färg.

Vi vet att alla våra kunder är olika därför jobbar vi efter ett system som gör att varje kund ska få en unik konsultation innan sin behandling hos oss. Vi lyssnar, ställer massor av frågor för att få veta vem du är. Sen ger vi dig förslag och tillsammans kommer överens om vilken frisyr och behandling som passar dig.

För att du ska känna dig trygg så har alla våra frisörer frisörlicens. Ett kvitto på att man är utbildad godkänd frisör och kan hantera färg och kemikalier.

Mari frisör på by déco Kiruna
Mari
Creative Director
Sanne frisör på by déco Kiruna
Sanne
Hairstylist
Cajsa frisör på by déco Kiruna
Cajsa
Hairstylist
Kajsa frisör på by déco Kiruna
Kajsa
Trainee/Skolelev
Alice frisör på by déco Kiruna
Alice
Trainee
Hanna frisör på by déco Kiruna
Hanna
Junior Hairstylist

Vi använder

Boka alltid en behörig frisör. I frisörsök hittar du dem.
Logo Frisörsföretagarna fågel i cirkel

Bra frisörer ger dig professionell hårvård

Frisörsök är en tjänst av Frisörföretagarna, som är bransch- och arbetsgivarorganisation. I Frisörsök finner du alla anslutna salonger som uppfyller deras medlemskrav på gesällbrev och seriöst företagande. En frisörs utbildning sammanfattas på Frisörlicensen. Det ska vara tryggt att välja frisör!

Visste du att:

De flesta EU länder kräver någon form av licens, utbildningsbevis eller tillstånd för att driva en salong. I Sverige får vem som helst kalla sig frisör med dagens regler.

För att bli behörig frisör krävs det i snitt 3 års utbildning och minst 3000 dokumenterade arbetstimmar innan du kan avlägga Gesällprov för att få Gesällbrevet som yrkesbevis.

Alla salonger i Frisörsök är godkända av Frisörföretagarna. Frisörerna innehar Gesällbrev, godkänd F-skattsedel och ett godkänt kassaregister.

Med 5000 medlemmar är Sveriges Frisörföretagare det största frisörnätverket som arbetar för en seriös och hållbar frisörbransch gentemot politiker och beslutsfattare.