Endast utbildade seriösa frisörer

Basic

Stora Norregatan 10, Landskrona

Annons


Boka alltid en behörig frisör. I frisörsök hittar du dem.

FRISÖR

JUST NU FRÅN FRISÖR.SE

INSPIRATION OCH KUNSKAP FÖR FRISÖRER
Nytt avsnitt av Hair Talks-podden med Frisörföretagarnas jurist
Veckans gäst i poddstudion är Frisörföretagarnas egna jurist Thomas Francke, som pratar om rättigheter och skyldigheter. Ett matnyttigt avsnitt för alla i branschen. Är det någon som vet vad som gäller i frisörbranschen är det Thomas Francke. I veckans avsnitt pratar vi om hur branschen har utvecklats de senaste 15 åren, vad man har för rättigheter och skyldigheter som företagare…
Highlights Experience 2019 – The Movie!
Två fullspäckade dagar, fyllda med inspiration, vidareutveckling och mingel med branschens bästa – Highlights Hair Fashion Experience blev allt det vi hoppats på, och mer! Nu har vi samlat några av helgens alla highlights i Highlights Experience 2019 – The Movie! Ta en titt och återupplev allt det härliga du var med om (eller kanske missade) under helgen. Kanske ser…
Björn Axéns nya pantlösning
Som första hårvårdsmärke erbjuder nu Björn Axén pant på sina förpackningar. Det senaste steget inom deras hållbarhetsarbete är ett samarbete med appen PantaPå. Björn Axén publicerade sin hållbarhetsstrategi i april 2019, och i våras presenterade de tillsammans med Frisörförtagarna en guide för avfallssortering som ett steg i att förbättra miljöarbetet på alla hårsalonger i Sverige. Och nu är det alltså…
Se filmen från Årets Frisör-galan!
Missade du Årets Frisör? Eller var du där och vill återuppleva allt som skedde på scenen? Ta en titt på filmen från kvällen och gläds med vinnarna, inspireras av kreatörerna och känn partystämningen. Tack till alla duktiga tävlanden och härliga gäster för en fantastisk kväll! Inlägget Se filmen från Årets Frisör-galan! dök först upp på Frisor.se.
Livepodd från Highlights Hair Fashion Experience 2019
Så många samtal, så mycket kunskap – de nya avsnitten av Hair Talks-podden spelades in live på Stockholm Waterfront, under årets mest spektakulära, svenska frisörevent!  Ni som besökte Highlights Hair Fashion Experience på Stockholm Waterfront kanske känner igen den gröna Hair Talks-väggen från våning 5? Frisörföretagarnas vd Ted Gemzell och kommersiella chef Daniel Blomqvist stod nämligen och spelade in en…
Logo Frisörsföretagarna fågel i cirkel

Bra frisörer ger dig proffessionell hårvård

Frisörsök är en tjänst av Frisörföretagarna, som är bransch- och arbetsgivarorganisation. I Frisörsök finner du alla anslutna salonger som uppfyller deras medlemskrav på gesällbrev och seriöst företagande. En frisörs utbildning sammanfattas på Frisörlicensen. Det ska vara tryggt att välja frisör!

Visste du att:

De flesta EU länder kräver någon form av licens, utbildningsbevis eller tillstånd för att driva en salong. I Sverige får vem som helst kalla sig frisör med dagens regler.

För att bli behörig frisör krävs det i snitt 3 års utbildning och minst 3000 dokumenterade arbetstimmar innan du kan avlägga Gesällprov för att få Gesällbrevet som yrkesbevis.

Alla salonger i Frisörsök är godkända av Frisörföretagarna. Frisörerna innehar Gesällbrev, godkänd F-skattsedel och ett godkänt kassaregister.

Med 5000 medlemmar är Sveriges Frisörföretagare det största frisörnätverket som arbetar för en seriös och hållbar frisörbransch gentemot politiker och beslutsfattare.