Art of Hair Örebro

Fabriksgatan 13, Örebro

Endast utbildade seriösa frisörer
Stor stämningsbild Art of Hair
FYN licens logo Mästarbrev Logo
Utbud

Måndag–Fredag 9.00–18.00
Lördag 10.00–14.00
Söndag stängt

Övrig tid enligt överenskommelse. Vi är flexibla, hör av dig så hittar vi en tid som passar dig.

facebook
Instagram

Kreativa frisörer i nya lokaler

Välkommen till Art of Hair, din frisör i Örebro! På ny adress, Fabriksgatan 13 i Örebro city, ligger frisörsalongen där du hittar några av Örebros mest erfarna och kreativa frisörer (f d Krämarfrisörerna).

Unna dig en stunds avkoppling i våra ljusa och mysiga lokaler så lovar vi att ta hand om dig på bästa sätt. Vi har idéerna och kan konsten att få en enkel klippning att lyfta vardagen och en mer avancerad styling att glänsa på festen. Självklart lyssnar vi på dina tankar och önskemål.

Våra frisörer kan ta fram det bästa hos dig
Ett besök på Art of Hair frisörsalong i Örebro ska vara någonting utöver det vanliga. Vi är ett team av kreativa, erfarna och drivna frisörer som brinner för frisöryrket.

Genom vidareutbildningar och inspirationskurser håller vi koll på nya trender och tekniker. Målet är att kunna erbjuda dig det bästa inom professionell hårvård.

OBS! Vi har teckenspråkskunnig personal.

  • , Art of Hair
  • , Art of Hair
  • , Art of Hair
  • , Art of Hair
  • , Art of Hair
  • , Art of Hair

Vi använder

Boka alltid en behörig frisör. I frisörsök hittar du dem.
Logo Frisörsföretagarna fågel i cirkel

Bra frisörer ger dig professionell hårvård

Frisörsök är en tjänst av Frisörföretagarna, som är bransch- och arbetsgivarorganisation. I Frisörsök finner du alla anslutna salonger som uppfyller deras medlemskrav på gesällbrev och seriöst företagande. En frisörs utbildning sammanfattas på Frisörlicensen. Det ska vara tryggt att välja frisör!

Visste du att:

De flesta EU länder kräver någon form av licens, utbildningsbevis eller tillstånd för att driva en salong. I Sverige får vem som helst kalla sig frisör med dagens regler.

För att bli behörig frisör krävs det i snitt 3 års utbildning och minst 3000 dokumenterade arbetstimmar innan du kan avlägga Gesällprov för att få Gesällbrevet som yrkesbevis.

Alla salonger i Frisörsök är godkända av Frisörföretagarna. Frisörerna innehar Gesällbrev, godkänd F-skattsedel och ett godkänt kassaregister.

Med 5000 medlemmar är Sveriges Frisörföretagare det största frisörnätverket som arbetar för en seriös och hållbar frisörbransch gentemot politiker och beslutsfattare.