Stor stämningsbild Art of Hair

Välkommen att boka din tid hos oss
Art of Hair Örebro

Fabriksgatan 13
70210 Örebro

Telefon: 019-141470

  Boka tid nu

På denna salong kan du boka tid hos frisörer med frisörlicens. I Sverige kan vem som helst kalla sig frisör utan att ha någon utbildning. En frisörlicens har tagits fram för att reglera branschen och den bygger på branschens yrkesprov -del & gesällprov. Här kan du läsa mer om vad licensen innebär.

Mästarbrevet är det högsta beviset på yrkesskicklighet inom ett hantverksyrke. Det utfärdas av Sveriges Hantverksråd enligt de krav som anges i Lag och Förordning om Mästarbrev för hantverkare. Läs mer på mästarregistret

På denna salong kan du lösa in Frisörsföretagarnas presentkort hos en behörig frisör. Här kan du läsa mer om Frisörföretagarnas presentkort

Måndag–Fredag 9.00–18.00
Lördag 10.00–14.00
Söndag stängt

Övrig tid enligt överenskommelse. Vi är flexibla, hör av dig så hittar vi en tid som passar dig.

Ett urval av våra priser
Behandling Pris
Klippning från 420kr
Barnklippning 0–5 år 290kr
Barnklippning 5–10 år 350kr
Maskinklipp 200kr
Luggklipp 130kr
Utväxtfärgning från 860kr
Helfärgning från 1250–1450kr
Folieslingor kort hår från 1170kr
Folieslingor långt hår från 1370kr
Se vår kompletta prislista här


info@artofhair.se

Vi finns också på:

Kreativa frisörer i nya lokaler

Välkommen till Art of Hair, din frisör i Örebro! På ny adress, Fabriksgatan 13 i Örebro city, ligger frisörsalongen där du hittar några av Örebros mest erfarna och kreativa frisörer (f d Krämarfrisörerna).

Unna dig en stunds avkoppling i våra ljusa och mysiga lokaler så lovar vi att ta hand om dig på bästa sätt. Vi har idéerna och kan konsten att få en enkel klippning att lyfta vardagen och en mer avancerad styling att glänsa på festen. Självklart lyssnar vi på dina tankar och önskemål.

Våra frisörer kan ta fram det bästa hos dig
Ett besök på Art of Hair frisörsalong i Örebro ska vara någonting utöver det vanliga. Vi är ett team av kreativa, erfarna och drivna frisörer som brinner för frisöryrket.

Genom vidareutbildningar och inspirationskurser håller vi koll på nya trender och tekniker. Målet är att kunna erbjuda dig det bästa inom professionell hårvård.

OBS! Vi har teckenspråkskunnig personal.