Salong Bothén Örebro

Rudbecksg. 14, Örebro

Endast utbildade seriösa frisörer
Stor stämningsbild Salong Bothén
Mästarbrev Logo
Utbud

Måndag–Fredag 9.00–18.00

salong.bothen@telia.com
facebook

Femtio år med håret i centrum

Salongen etablerades av frisörmästare George Bothén 1961 och 1995 var det Georges dotter Liselotte Bothén’s tur att ta över salongen.

Här sätter vi stort värde vid kundkontakt och att använda vår kreativitet för att ge dig precis det resultat du önskar. Hos oss kan du få det mesta inom hårvård men vår specialitet är peruker, toupéer, hårersättningar och hårförlängningar.

Vi hjälper dig gärna med allt för att du ska känna dig så bekväm som möjligt med ditt hår. Ditt hår är viktigt för oss!

Varmt välkommen in till oss!

Boka alltid en behörig frisör. I frisörsök hittar du dem.
Logo Frisörsföretagarna fågel i cirkel

Bra frisörer ger dig professionell hårvård

Frisörsök är en tjänst av Frisörföretagarna, som är bransch- och arbetsgivarorganisation. I Frisörsök finner du alla anslutna salonger som uppfyller deras medlemskrav på gesällbrev och seriöst företagande. En frisörs utbildning sammanfattas på Frisörlicensen. Det ska vara tryggt att välja frisör!

Visste du att:

De flesta EU länder kräver någon form av licens, utbildningsbevis eller tillstånd för att driva en salong. I Sverige får vem som helst kalla sig frisör med dagens regler.

För att bli behörig frisör krävs det i snitt 3 års utbildning och minst 3000 dokumenterade arbetstimmar innan du kan avlägga Gesällprov för att få Gesällbrevet som yrkesbevis.

Alla salonger i Frisörsök är godkända av Frisörföretagarna. Frisörerna innehar Gesällbrev, godkänd F-skattsedel och ett godkänt kassaregister.

Med 5000 medlemmar är Sveriges Frisörföretagare det största frisörnätverket som arbetar för en seriös och hållbar frisörbransch gentemot politiker och beslutsfattare.