Stor stämningsbild AQUA

Välkommen att boka din tid hos oss
AQUA Trollhättan

Storgatan 37
46130 Trollhättan

Telefon: 0520-347 77

  Boka tid nu

På denna salong kan du boka tid hos frisörer med frisörlicens. I Sverige kan vem som helst kalla sig frisör utan att ha någon utbildning. En frisörlicens har tagits fram för att reglera branschen och den bygger på branschens yrkesprov -del & gesällprov. Här kan du läsa mer om vad licensen innebär.

Mästarbrevet är det högsta beviset på yrkesskicklighet inom ett hantverksyrke. Det utfärdas av Sveriges Hantverksråd enligt de krav som anges i Lag och Förordning om Mästarbrev för hantverkare. Läs mer på mästarregistret

På denna salong kan du lösa in Frisörsföretagarnas presentkort hos en behörig frisör. Här kan du läsa mer om Frisörföretagarnas presentkort

Måndag–Fredag 9.00–18.00
Lördag 9.00–13.00
Söndag Stängt

Ett urval av våra priser


aquatrollhattan@outlook.com

Vi finns också på:

Trend Kunskap Trygghet

Här på Aqua kan vi erbjuda massor av tjänster då vi är många företag under samma tak, som strävar åt samma håll med kunderna i fokus. Allt från Frisör, Ansiktsbehandlingar, trendiga kläder & senaste tillskottet Latinodans!

Vi är en frisörsalong som erbjuder det mesta inom hårvård och har även kompletterande behandlingar! Vi håller oss uppdaterade och ligger i framkanten av vårt yrke! Våra frisörer är utbildade färgexperter och har Gesällbrev så du som kund kan känna dig trygg!

Vi vill inte bara kunna erbjuda våra kunder de bästa produkterna och de bästa tjänsterna, utan också den bästa servicen på alla plan.

Varmt välkommen!