zynk Ludvika

Fredsgatan 16, Ludvika

Endast utbildade seriösa frisörer
Stor stämningsbild zynk
FYN licens logo Mästarbrev Logo
Utbud

Måndag 10.00–20.00
Tisdag–Torsdag 10.00–18.00
Fredag 10.00–17.00
Lördag 10.00–15.00

info@zynkludvika.se facebook Instagram
Behandling Pris
Klippning
Klippning 550kr
Klippning De lux* 650kr
*Klippning med längre hårbotten massage än vid vanlig klippning.
Klippning + inpackning med värme/Cellophanes 749kr
Färgning
Färg från 1190kr
Färg med effekt från 1245kr
Flerfärgning från 1500kr
Helblekning från 1660kr
Blending från 400kr
Folieslingor
Folieslingor halv från 1190kr
Folieslingor hel från 1490kr

Låt din stund börja här...

Filosofin med zynk (ja, det stavas med liten bokstav) är egentligen väldigt enkel.
Det ska vara en oas i vardagen, där Du som kund ska få njuta av vardagslyx. Eftersom vi är så dåliga på att ge oss själva det, varför inte passa på att slå ihop det med något som de flesta unnar sig och det är att gå till frisören.

Vi har skapat en underbar avslappnad miljö med lugn och behaglig musik, vi har ett eget rum där Du blir schamponerad ( vi tvättar givetvis alla hår innan behandling) i en skön massagefåtölj och får en underbar huvud- och kroppsmassage.
Efter det är du redo för vilken klippning som helst!

Vår målsättning är att du som kund ska stå i centrum. Vi jobbar som ett team och strävar hela tiden efter att bli ännu bättre och lära oss mer. Kvalité, service och kreativitet är våra ledord.

Gör du en längre behandling, bjuder vi givetvis på något gott att dricka, varför inte ett glas vin!

Välkommen till zynk!

  • , zynk
  • , zynk
  • , zynk

Vi använder

Boka alltid en behörig frisör. I frisörsök hittar du dem.

Fler salonger i närheten av zynk

Logo Frisörsföretagarna fågel i cirkel

Bra frisörer ger dig professionell hårvård

Frisörsök är en tjänst av bransch- och arbetsgivarorganisationen  Frisörföretagarna. Hos Frisörsök hittar du alla anslutna salonger som uppfyller organisationens medlemskrav på yrkesbevis och seriöst företagande.

Alla salonger i Frisörsök är godkända av Frisörföretagarna. Frisörerna som finns här innehar godkänd F-skattsedel och ett godkänt kassaregister. På frisörens personliga licens kan du se vilken behörighet den har.

Med 4500 medlemmar är Sveriges Frisörföretagare landets största frisörnätverk som arbetar för en seriös och hållbar frisörbransch gentemot politiker och beslutsfattare.

Det ska vara tryggt att välja frisör.

Visste du att:

För att bli behörig frisör krävs det i snitt tre års utbildning och minst 2000 dokumenterade arbetstimmar innan du kan avlägga gesällprov för att få gesällbrevet som yrkesbevis. I Sverige finns det idag inga krav eller kontroller på den som utövar frisöryrket, till skillnad från många EU-länder som kräver någon form av licens, utbildningsbevis eller tillstånd för att driva en salong.

År 2016 tog därför Frisörernas Yrkesnämnd fram en svensk licens med målsättningen att uppnå krav på licens för att få kalla sig frisör, ett arbete som fortfarande pågår. Frisörlicensen är en kvalitetsgaranti som intygar utbildning, behörighet och seriositet. Detta för att du som kund ska känna dig trygg när du klipper eller färgar ditt hår. Fråga om din frisör har licens.