Studion Robertsfors

Storgatan 10, Robertsfors

Endast utbildade seriösa frisörer
Stor stämningsbild Studion
Utbud

Måndag–Fredag
8.00–12.30
13.30–17.00

facebook
Instagram

Robertsfors hårcentrum

Skönhetssalongen som gör det mesta inom hår i centrala Robertsfors. Vi är alla utbildade frisörer och uppdaterar oss ständigt med det senaste trenderna och teknikerna för att du ska få det bästa resultatet.

Välkomna till oss på Studion för en avkopplande stund. Vi ser alltid till att du ska trivas och känna dig nöjd när du lämnar salongen.

Hoppas vi ses snart!

Vi använder

Boka alltid en behörig frisör. I frisörsök hittar du dem.
Logo Frisörsföretagarna fågel i cirkel

Bra frisörer ger dig professionell hårvård

Frisörsök är en tjänst av Frisörföretagarna, som är bransch- och arbetsgivarorganisation. I Frisörsök finner du alla anslutna salonger som uppfyller deras medlemskrav på gesällbrev och seriöst företagande. En frisörs utbildning sammanfattas på Frisörlicensen. Det ska vara tryggt att välja frisör!

Visste du att:

De flesta EU länder kräver någon form av licens, utbildningsbevis eller tillstånd för att driva en salong. I Sverige får vem som helst kalla sig frisör med dagens regler.

För att bli behörig frisör krävs det i snitt 3 års utbildning och minst 3000 dokumenterade arbetstimmar innan du kan avlägga Gesällprov för att få Gesällbrevet som yrkesbevis.

Alla salonger i Frisörsök är godkända av Frisörföretagarna. Frisörerna innehar Gesällbrev, godkänd F-skattsedel och ett godkänt kassaregister.

Med 5000 medlemmar är Sveriges Frisörföretagare det största frisörnätverket som arbetar för en seriös och hållbar frisörbransch gentemot politiker och beslutsfattare.