Om Frisörsök
Salonger i närheten
Salonger med Frisörlicens

Spray Värnamo

Storgatsbacken 8, Värnamo

Endast utbildade seriösa frisörer
Stor stämningsbild Spray

Måndag Stängt
Tisdag 08.30-20.00 (jämn vecka 12.30-20.00)
Onsdag 08.30-19.00
Torsdag 08.30-20.00 (jämn vecka 08.30-18.00)
Fredag 09.00-18.00
Lördag 10.00-13.00

cina.by@live.se
facebook
pinterest
Behandling Pris
Klippning 545kr
Färg hela håret från 1200kr–1590kr
Avancerad färgning från 1400kr–1850kr
Folieslingor från 1450kr–2000kr
Permanent från 1200kr–1900kr
Rakpermanent 1000kr/tim
Vi delar in våra behandlingar i Small, Medium och Large därav olika tid och prissättning. Var noga med att du gör bokningen anpassad efter DITT HÅR
Vi gör även hårförlängning, bryn färgning och plockning, färgning av fransar samt brudklädsel
Vid frågor välkommen att ringa oss
Se även vår kompletta prislista här

Vi vill ge dig mer än bara en ny frisyr

På Spray arbetar vi med professionell hårvård. Det innebär att vi jobbar för att hitta din stil. Vi är intresserade av dig som kund. Vi är nyfikna på dina intressen, vad du gillar för musik, vad du jobbar med, vilka kläder du trivs i – för att få en helhetsbild av dig. Är det trend (vilket vi älskar), sportigt, business, vågat, eller klassiskt som är du? Vi tar fram det bästa hos dig och förstärker det.

På Spray vill vi ge dig mer än en ny frisyr. Vi vill ge dig en helhetsupplevelse av välbefinnande. Vi vill att du ska känna dig omhändertagen, stylad, snygg och bekväm. Det är du som står i fokus hos oss, vi vill förstärka din personliga stil.

Vi använder

Boka alltid en behörig frisör. I frisörsök hittar du dem.
Logo Frisörsföretagarna fågel i cirkel

Bra frisörer ger dig professionell hårvård

Frisörsök är en tjänst av Frisörföretagarna, som är bransch- och arbetsgivarorganisation. I Frisörsök finner du alla anslutna salonger som uppfyller deras medlemskrav på gesällbrev och seriöst företagande. En frisörs utbildning sammanfattas på Frisörlicensen. Det ska vara tryggt att välja frisör!

Visste du att:

De flesta EU länder kräver någon form av licens, utbildningsbevis eller tillstånd för att driva en salong. I Sverige får vem som helst kalla sig frisör med dagens regler.

För att bli behörig frisör krävs det i snitt 3 års utbildning och minst 3000 dokumenterade arbetstimmar innan du kan avlägga Gesällprov för att få Gesällbrevet som yrkesbevis.

Alla salonger i Frisörsök är godkända av Frisörföretagarna. Frisörerna innehar Gesällbrev, godkänd F-skattsedel och ett godkänt kassaregister.

Med 5000 medlemmar är Sveriges Frisörföretagare det största frisörnätverket som arbetar för en seriös och hållbar frisörbransch gentemot politiker och beslutsfattare.