Salong Team Vetlanda

Stationsgatan 3a, Vetlanda

Endast utbildade seriösa frisörer
Stor stämningsbild Salong Team
Utbud

Måndag–Fredag 9.00–18.00

salongteam@hotmail.com
facebook

Skönhetssalongen i stan!

Vi på Salong Team vill önska dig varmt välkommen in till oss! Vi erbjuder allt inom hårvård och utför även nagelvård, hudvård, vaxning, massage och mycket mer.

Välkommen in för mer information eller tidsbokning.

Emma frisör på Salong Team
Emma
Frisör/Nagelterapeut

Salongsägare.

Kristin frisör på Salong Team
Kristin
Frisör
Pernilla frisör på Salong Team
Pernilla
Frisör
Åse frisör på Salong Team
Åse
Frisör
Bodil frisör på Salong Team
Bodil
Massör

Vi använder

Boka alltid en behörig frisör. I frisörsök hittar du dem.
Logo Frisörsföretagarna fågel i cirkel

Bra frisörer ger dig professionell hårvård

Frisörsök är en tjänst av Frisörföretagarna, som är bransch- och arbetsgivarorganisation. I Frisörsök finner du alla anslutna salonger som uppfyller deras medlemskrav på gesällbrev och seriöst företagande. En frisörs utbildning sammanfattas på Frisörlicensen. Det ska vara tryggt att välja frisör!

Visste du att:

De flesta EU länder kräver någon form av licens, utbildningsbevis eller tillstånd för att driva en salong. I Sverige får vem som helst kalla sig frisör med dagens regler.

För att bli behörig frisör krävs det i snitt 3 års utbildning och minst 3000 dokumenterade arbetstimmar innan du kan avlägga Gesällprov för att få Gesällbrevet som yrkesbevis.

Alla salonger i Frisörsök är godkända av Frisörföretagarna. Frisörerna innehar Gesällbrev, godkänd F-skattsedel och ett godkänt kassaregister.

Med 5000 medlemmar är Sveriges Frisörföretagare det största frisörnätverket som arbetar för en seriös och hållbar frisörbransch gentemot politiker och beslutsfattare.