Salong Onyx Strömstad

Norra Hamngatan 1, Strömstad

Endast utbildade seriösa frisörer
Stor stämningsbild Salong Onyx
FYN licens logo Mästarbrev Logo
Utbud

Söndag–Måndag Stängt
Tisdag–Torsdag 9.00–18.00
Fredag 9.00–17.00
Lördag 9.00–14.00

info@salongonyx.se Facebook Onyx Facebook Holger&Märta Instagram

STRÖMSTADS ÄLDSTA OCH STÖRSTA SALONG

Vi vill ge dej av det vi kan allra bäst- en frisyr som passar ditt hår, livsstil personlighet och ansiktsform , och givetvis anpassat efter tillfälle och säsong.

Salongen öppnades redan 1966 och har alltid satt hantverket, god service och kunderna i fokus.

Vi utbildar oss kontinuerligt för att du som kund alltid ska få den bästa tekniken och de bästa produkterna för just dej och ditt hår.

Vi är givetvis utbildade frisörer, barberare och make-up artister med yrkesbrev, frisörlicens och medlemmar i Sveriges Frisörföretagare.

Vi vill att ditt besök hos oss blir en helhetsupplevelse där du kan zooma ut från vardagen, och bara njuta av din stund.

När du går vill vi att du ska känna dej inspirerad, glad- och redan längta till ditt nästa bokade besök.

Hjärtligt välkommen!

Linn frisör på Salong Onyx
Linn
Lärling

Vi använder

Boka alltid en behörig frisör. I frisörsök hittar du dem.
Logo Frisörsföretagarna fågel i cirkel

Bra frisörer ger dig professionell hårvård

Frisörsök är en tjänst av bransch- och arbetsgivarorganisationen  Frisörföretagarna. Hos Frisörsök hittar du alla anslutna salonger som uppfyller organisationens medlemskrav på yrkesbevis och seriöst företagande.

Alla salonger i Frisörsök är godkända av Frisörföretagarna. Frisörerna som finns här innehar godkänd F-skattsedel och ett godkänt kassaregister. På frisörens personliga licens kan du se vilken behörighet den har.

Med 4500 medlemmar är Sveriges Frisörföretagare landets största frisörnätverk som arbetar för en seriös och hållbar frisörbransch gentemot politiker och beslutsfattare.

Det ska vara tryggt att välja frisör.

Visste du att:

För att bli behörig frisör krävs det i snitt tre års utbildning och minst 2000 dokumenterade arbetstimmar innan du kan avlägga gesällprov för att få gesällbrevet som yrkesbevis. I Sverige finns det idag inga krav eller kontroller på den som utövar frisöryrket, till skillnad från många EU-länder som kräver någon form av licens, utbildningsbevis eller tillstånd för att driva en salong.

År 2016 tog därför Frisörernas Yrkesnämnd fram en svensk licens med målsättningen att uppnå krav på licens för att få kalla sig frisör, ett arbete som fortfarande pågår. Frisörlicensen är en kvalitetsgaranti som intygar utbildning, behörighet och seriositet. Detta för att du som kund ska känna dig trygg när du klipper eller färgar ditt hår. Fråga om din frisör har licens.