Salong Onyx Strömstad

Norra Hamngatan 1, Strömstad

Endast utbildade seriösa frisörer
Stor stämningsbild Salong Onyx
FYN licens logo Mästarbrev Logo
Utbud

Söndag–Måndag Stängt
Tisdag–Torsdag 9.00–18.00
Fredag 9.00–17.00
Lördag 9.00–14.00

info@salongonyx.se
Facebook Onyx
Facebook Holger&Märta
Instagram

STRÖMSTADS ÄLDSTA OCH STÖRSTA SALONG

Vi vill ge dej av det vi kan allra bäst- en frisyr som passar ditt hår, livsstil personlighet och ansiktsform , och givetvis anpassat efter tillfälle och säsong.

Salongen öppnades redan 1966 och har alltid satt hantverket, god service och kunderna i fokus.

Vi utbildar oss kontinuerligt för att du som kund alltid ska få den bästa tekniken och de bästa produkterna för just dej och ditt hår.

Vi är givetvis utbildade frisörer, barberare och make-up artister med yrkesbrev, frisörlicens och medlemmar i Sveriges Frisörföretagare.

Vi vill att ditt besök hos oss blir en helhetsupplevelse där du kan zooma ut från vardagen, och bara njuta av din stund.

När du går vill vi att du ska känna dej inspirerad, glad- och redan längta till ditt nästa bokade besök.

Hjärtligt välkommen!

Linn frisör på Salong Onyx
Linn
Lärling

Vi använder

Boka alltid en behörig frisör. I frisörsök hittar du dem.
Logo Frisörsföretagarna fågel i cirkel

Bra frisörer ger dig professionell hårvård

Frisörsök är en tjänst av Frisörföretagarna, som är bransch- och arbetsgivarorganisation. I Frisörsök finner du alla anslutna salonger som uppfyller deras medlemskrav på gesällbrev och seriöst företagande. En frisörs utbildning sammanfattas på Frisörlicensen. Det ska vara tryggt att välja frisör!

Visste du att:

De flesta EU länder kräver någon form av licens, utbildningsbevis eller tillstånd för att driva en salong. I Sverige får vem som helst kalla sig frisör med dagens regler.

För att bli behörig frisör krävs det i snitt 3 års utbildning och minst 3000 dokumenterade arbetstimmar innan du kan avlägga Gesällprov för att få Gesällbrevet som yrkesbevis.

Alla salonger i Frisörsök är godkända av Frisörföretagarna. Frisörerna innehar Gesällbrev, godkänd F-skattsedel och ett godkänt kassaregister.

Med 5000 medlemmar är Sveriges Frisörföretagare det största frisörnätverket som arbetar för en seriös och hållbar frisörbransch gentemot politiker och beslutsfattare.