Om Frisörsök
Salonger i närheten
Salonger med Frisörlicens

Salong Onyx Strömstad

Norra Hamngatan 1, Strömstad

Endast utbildade seriösa frisörer
Stor stämningsbild Salong Onyx
FYN licens logo
Utbud

Måndag–Fredag 9.00–18.00
Lördag 9.00–14.00

info@salongonyx.se
Facebook Onyx
Facebook Holger&Märta
Instagram

STRÖMSTADS ÄLDSTA OCH STÖRSTA SALONG

Salong Onyx startades i juni 1966, och har sedan dess drivits i samma lokaler och av samma familj.

Företaget har fostrat många nya frisörer och det finns och har nästan alltid funnits lärlingar på salongen, ett utvecklande arbete.

Vi åker regelbundet på inspirerande och kompetenshöjande kurser. Likaså gör vi regelbundet egna visningar eller fotokollektioner, allt för det allra bästa inom hårvård, styling och make up.

Varmt välkommen in till oss!

Vi använder

Boka alltid en behörig frisör. I frisörsök hittar du dem.
Logo Frisörsföretagarna fågel i cirkel

Bra frisörer ger dig professionell hårvård

Frisörsök är en tjänst av Frisörföretagarna, som är bransch- och arbetsgivarorganisation. I Frisörsök finner du alla anslutna salonger som uppfyller deras medlemskrav på gesällbrev och seriöst företagande. En frisörs utbildning sammanfattas på Frisörlicensen. Det ska vara tryggt att välja frisör!

Visste du att:

De flesta EU länder kräver någon form av licens, utbildningsbevis eller tillstånd för att driva en salong. I Sverige får vem som helst kalla sig frisör med dagens regler.

För att bli behörig frisör krävs det i snitt 3 års utbildning och minst 3000 dokumenterade arbetstimmar innan du kan avlägga Gesällprov för att få Gesällbrevet som yrkesbevis.

Alla salonger i Frisörsök är godkända av Frisörföretagarna. Frisörerna innehar Gesällbrev, godkänd F-skattsedel och ett godkänt kassaregister.

Med 5000 medlemmar är Sveriges Frisörföretagare det största frisörnätverket som arbetar för en seriös och hållbar frisörbransch gentemot politiker och beslutsfattare.